Speideren anbefaler – Runde 4

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 4.

Annonse:

Sean McDermott (5.0m) -  Har ikke startet sesongen forrykkende, men til gjengjeld har Kristiansund hatt et tøft program med tre bortekamper på de første fire. Ble clean sheet i forrige hjemmekamp. Møter Ranheim som har scoret færrest mål så langt.

Alexander Stølås (6.6m) - Blitt to målpoeng og én clean sheet på de tre første kampene for Haugesund-backen. Hjemmekamp mot Stabæk som kun har vunnet én av sine 17 siste bortekamper.

Espen Ruud (6.5m) – Står med to målgivende og en clean sheet. Høyrebacken plukker alltid opp poeng jevnt og trutt. Kun to lag har færre innslupne (3 mål), det er sterkt med tanke på at Odd har møtt to av gullkandidatene på de første tre kampene.

Joachim Olsen Solberg (5.0m) – Det blir kanskje ikke mange clean sheets på Mjøndalen i år, men innleggsfoten til Olsen Solberg har allerede resultert i fire målgivende. Gunstig hjemmekamp mot Tromsø.

Pål-Andre Helland (11.0m) – Har vært det eneste lyspunktet på et ellers svakt Rosenborg-lag. Står med to målpoeng, og har ellers vært nærme ved flere anledninger. Hjemmekamp mot Strømsgodset, som selv slapp inn tre i forrige kamp.

Elbasan Rashani (8.0m) – Etter en nokså anonym start på sesongen, kviknet han til med scoring og tre bonuspoeng sist. Har et fint kampprogram den neste måneden, og da kan det bli noen målpoeng fremover.

Petter Strand (6.8m) – Tre målpoeng og fem bonuspoeng så langt. Møter Vålerenga som har sluppet inn hele seks mål på sine første to bortekamper.

Amor Layouni (6.7m) – Det har blitt 19 poeng på tre kamper, hvorav 17 av de har kommet på to hjemmekamper. Har også to hjemmekamper på de neste tre. Frittscorende Bodø/Glimt står med ti mål, det er flest i ligaen.

Ohi Omoijuanfo (9.2m) – Har fått en pangstart på karrieren i Molde. Tre mål og én assist så langt. 23 poeng på de tre siste kampene.

Ibrahima Wadji (8.0m) – Haugesund-spissen har tre målpoeng på tre kamper. Motstander Stabæk er som nevnt svake på bortebane. Tre hjemmekamper på de neste fire.

Bendik Bye (6.5m) – Scoret i forrige hjemmekamp. Møter nå tabelljumbo Ranheim. Har to veldig gode hjemmekamper på de neste tre.

Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

Annonse fra Eliteserien: