Speideren anbefaler – Runde 3

Trenger du tips til spillere du bør ha til tredje serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 3.

Annonse:

Austbø (5.5m). Viking har startet sesongen trått, men møter et Mjøndalen-lag som har slitt med å skape sjanser. Kan fort bli en etterlengtet clean sheet her.

Gregersen (5.1m). Molde-stopperen er høyest scorende forsvarsspiller så langt. Har fått med seg hele fem bonuspoeng allerede før turen går til nyopprykkede Start.

Solheim (5.0m). Stabæk-backen har plukket opp både clean sheet og assist på de første par rundene. Hjemme mot Sandefjord bør det være gode muligheter for nok et rent bur.

Nasberg (4.5m). Holdt nullen i forrige bortekamp. Motstander Odd har tapt begge sine kamper, og har hatt store problemer med å skape målsjanser.

Wolff Eikrem (12.5m). Har vært god i begge kampene, og fikk dårlig utbetalt mot Rosenborg hvor han fort kunne hatt et par målpoeng. Motstander Start har ikke vært overbevisende defensivt.

Pellegrino (9.1m). Leverte en ellevill forestilling med tre scoringer og en assist sist. Pleier ikke å være like effektiv på bortebane, men motstander Haugesund har sluppet inn åtte mål på to kamper.

Hauge (7.6m). Mål og målgivende i hver av kampene så langt. Glimt-juvelen blir nok utenlandsproff i sommer, men enn så lenge er han Eliteserie-spiller og i knallbra form. Møter Rosenborg som er på motsatt side av formtabellen.

Sandberg (7.5m). Haugesund har skuffet stort, men Sandberg står med straffescoring i hver av kampene. Får nok ikke straffer i hver kamp fremover, men uansett en fin spiller å ha som ofte kommer til å være involvert i scoringer.

Kassi (6.0m). To målpoeng og en sterk 13-poenger borte mot VIF sist. Med tre hjemmekamper på de neste fire kan det bli mye jubel også på eget gress for Stabæk-angriperen.

Ohi Omoijuanfo (11.0m). Fikk tillit i Leke James sitt suspensjonsfravær sist og ble matchvinner. Denne gangen er James ute med skade. Møter Start som har sluppet inn fire mål på to kamper.

Bamba (9.1m). Scoring og tre bonuspoeng sist for Brann-spissen. Tar turen til et ekstremt svakt Aalesund-forsvar som har rukket å slippe inn elleve mål på to kamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: