Speideren anbefaler – Runde 3

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 3. NB! Husk rundefrist kl. 18:00 fredag kveld.

Annonse:

Alexander Vasyutin (5.5m) – Sarpsborg-målvakten har ikke hatt den beste starten med baklengs i begge kampene og selvmål sist helg. Hjemme mot Lillestrøm kan det bli sesongens første clean sheet.

Alexander Stølås (6.5m) – Blitt både mål og målpoeng på de to første kampene for Haugesund-backen. Fortsetter der han slapp sist sesong. Møter Ranheim som ikke har startet sesongen spesielt bra.

Espen Ruud (6.5m) – Har startet sesongen med to tøffe kamper, men står likevel igjen med målgivende i begge kamper. Nå snur kampprogrammet for Odd med tre gunstige hjemmekamper på de neste fire.

Sam Adekugbe (5.0m) – Det ble helbom for Vålerenga i dobbelrunden, men nå returnerer de til hjemmebane hvor de trives best. I forrige hjemmekamp ble det både målgivende og clean sheet på canadieren.

Magnus Eikrem (11.1m) – Med 32 poeng på de første to rundene er det ingen tvil om hvem som er den mest ettertraktede spilleren på fantasy. Fire målpoeng og åtte bonuspoeng har det allerede blitt.

Kristoffer Zachariassen (7.5m) – Scoret sist runde og fikk også med seg to bonuspoeng. Møter Lillestrøm som var blant lagene som slapp inn flest på bortebane sist sesong.

Petter Strand (6.7m) – Står med 22 poeng etter to runder for Brann. Blitt målpoeng i alle tre kamper, og totalt fem bonuspoeng. Som dødballtaker har han gode muligheter til å fortsette målpoengtrenden.

Ylldren Ibrahimaj (5.1m) – Har imponerende tre målgivende på de første to kampene. Viking har sett gode ut så langt, og møter nå Brann som slapp inn tre mål i forrige bortekamp.

Matthias Vilhjalmsson (9.6m) – Fikk ikke til mye i dobbelrunden, men er tilbake på eget gress denne runden. Scoret to i forrige hjemmekamp, og det kan fort bli scoringer også denne runden mot Tromsø som ikke trives på bortebane.

Mostafa Abdellaoue (9.5m) – Står med mål og målpoeng på de første to kampene.  Strømsgodset kickstarter runde 3 på fredag med et skikkelig lokalderby mot Mjøndalen, og Mos bør absolutt vurderes om man ønsker en spiller fra den kampen.

Torgeir Børven (6.7m) – Det ble mye stang ut forrige sesong, men har startet denne sesongen forrykkende med tre scoringer på to kamper. Har tre fine hjemmekamper på de neste fire.

Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

Annonse fra Eliteserien: