Speideren anbefaler – Runde 26

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 26 av #ESFantasy.

Annonse:

McDermott (4.9m). Clean sheet for Kristiansund-målvakten sist, og har nok et gunstig hjemmeoppgjør denne runden. Nedrykkstruede Strømsgodset har ikke vunnet en kamp på over hundre dager.

Ruud (7.1m). Nok en målgivende sist, og er nå oppe i 14 målpoeng fra sin høyrebackposisjon. Tar turen til Sandefjord som ikke har vunnet noen av sine siste seks hjemmekamper.

Solheim (5.7m). Stabæks allsidige forsvarsspiller står med åtte målpoeng samt sju clean sheets. Motstander Mjøndalen er eneste laget som scorer mindre enn ett mål i snitt per kamp.

Vevatne (5.2m). 16 poeng på de siste to kampene for Viking-forsvareren. Motstander Start kommer fra en knallsterk borteseier mot Odd, men har likevel kun greid å score ti mål på tolv bortekamper.

Pellegrino (10.0m). Ligaens toppscorer fikk det ikke til å stemme i Strømsgodset, men har vært en åpenbaring siden overgangen til Kristiansund i fjor høst. Vil nok være ekstra motivert til å skyte gamleklubben ett steg nærmere nedrykk.

Zinckernagel (9.4m). Med nok en scoring sist er Glimt-vingen oppe i 35 målpoeng. Laget har kanskje sikret seriemesterskapet, men det jaktes fortsatt på poeng- og målrekorder i Bodø. 

Dønnum (8.6m). Vålerenga-kanten har tatt over som straffetaker, og scoret fra krittmerket sist. Er kun valgt av 6 %, og kan derfor være en fin differensial i sesonginnspurten. Tre av fem gjenstående kamper er på eget gress.

Kitolano (5.3m). Fire målpoeng på de siste tre kampene for Odds midtbanespiller. Motstander Sandefjord har sluppet inn tre mål i to av sine siste tre hjemmekamper.

Junker (9.7m). Glimt-spissen har scoret sju mål på fire kamper, og er oppe i 19 nettkjenninger totalt. Ligger kun to mål bak toppscorer Pellegrino. Får besøk av Rosenborg som har sluppet inn seks mål på to kamper.

Berisha (9.5m). Viking-spissen er ikke i samme form som han var i på sommeren, men åtte av hans tolv scoringer har kommet på hjemmebane. Det lover godt når tre av de neste fire kampene er på eget gress.

Bamba (8.8m). Brann-spissen scoret i forrige kamp, og får i denne runden besøk av tabelljumbo Aalesund. Noterte seg for to nettkjenninger i motsatt oppgjør mot ligaens soleklart dårligste forsvar.

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: