Speideren anbefaler – Runde 25

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 25 av #ESFantasy.

Annonse:

McDeromtt (4.9m). Kristiansund har en gunstig avslutning på sesongen, med fire av seks gjenstående kamper på eget gress. Får besøk av bortesvake Mjøndalen som kun har scoret fem mål på sine ni siste bortekamper.

Borchgrevink (5.9m). Vålerenga-backen leverte en ny clean sheet sist, og har nå 34 poeng på sine siste fire kamper. Tar turen til tabelljumbo Aalesund som kun har scoret ett mål på fire kamper.

Ruud (7.1m). Seks målpoeng, to clean sheets og hele 54 poeng på de siste fire hjemmekampene er fasiten for Odd-backen. Nedrykkstruede Start kommer på besøk.

Stølås (7.3m). Haugesund-backen har fire målpoeng og to clean sheets på sine siste seks kamper. Offensivt begynner han å nærme seg storformen fra sist sesong, og kan bli en fin joker i de avsluttende rundene.

Pellegrino (10.0m). Ligaens toppscorer scoret igjen sist, og er oppe i 21 nettkjenninger. Fire av seks gjenstående kamper er som nevnt på hjemmebane, og det er derfor ingen grunn til å bytte han ut med det første.

Zinckernagel (9.4m). Glimt-vingen fikk «bare» én assist i 7-0-seieren sist, men har nå hele 34 målpoeng. Tar turen til formsvake Strømsgodset som ikke har vunnet en fotballkamp på snart 100 dager.

Bjørdal (7.7m). Vålerengas sommersignering har gjort sakene sine svært bra, og står med seks målpoeng og åtte bonuspoeng på åtte kamper. Det kan bli mer moro når turen går til ligaens desidert dårligste forsvar.

Ellingsen (5.1m). Fire målpoeng og seks bonuspoeng på tre kamper for Moldes midtbanemann. Molde har scoret fem mål på to bortekamper, før borteoppgjøret mot et Stabæk som kun har vunnet én av sine fem siste kamper.

Kjartansson (11.4m). Ti målpoeng på åtte kamper for Vålerenga-spissen. Viste også målteft for Island sist helg. Motstander Aalesund slipper inn nesten tre mål i snitt per kamp.

Junker (9.7m). Glimt-spissen har scoret to i hver av sine siste tre kamper, og er oppe i 18 nettkjenninger totalt. Har los på toppscorertittelen, og tar nok derfor alt av straffer fremover.

Bakenga (7.1m). Odd-spissen har seks målpoeng på like mange kamper. Odd har ikke tapt hjemme på ni kamper, og får besøk av et bortesvakt Start som ligger på bunnen av bortetabellen.

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: