Speideren anbefaler – Runde 25

Trenger du tips til spillere du bør ha før helgens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 25.

Annonse:

Håkon Opdal (5.6m) – 22 poeng på de siste tre kampene. Brann har spilt tre strake målløse kamper, alle tre mot tøffe motstandere. Tar turen til Sarpsborg som kun har scoret to mål på tre kamper.

Prosper Mendy (5.0m) – Godset-backen har registrert rent bur eller målpoeng i hver av sine siste fire kamper, og har 28 poeng i den perioden. Får besøk av Lillestrøm som ikke har vunnet på fem kamper.

Erlend Reitan (4.5m) – Blitt to clean sheets på rad for Glimt-backen, og noterte seg også for målgivende i forrige hjemmekamp. Bortesvake Mjøndalen kommer på besøk.

Adrian Pereira (4.1m) – Viking-forsvareren står med 29 poeng på sine siste fire kamper. Tre clean sheets og to målpoeng har det blitt i den perioden. Motstander Tromsø har ikke scoret på sine siste to bortekamper.

Bård Finne (8.9m) – Vålerenga er i skrekkelig form og står uten seier på over tre måneder, men Finne har funnet målformen. 18 poeng på de siste to, før Stabæk kommer på besøk.

Amahl Pellegrino (7.2m) – Fem mål på de siste seks kampene. Har scoret i hver av sine siste tre hjemmekamper. Motstander Rosenborg har kun én clean sheet på bortebane i år.

Martin Samuelsen (7.0m) – Unggutten har blitt prøvd som spiss de siste kampene, og det har resultert i hele 27 poeng og fire målpoeng på to kamper. Tøff kamp mot Molde, men beviste sist at han kan hamle opp med de bedre lagene.

Håkon Evjen (6.5m) – Glimt-kometen er i sensasjonell hjemmeform med 46 poeng på fire kamper. Mot bortesvake Mjøndalen er han det mest åpenbare kapteinsvalget denne runden.

Zlatko Tripic (6.4m) – Viking-kapteinen står med 39 poeng på de siste fire hjemmekampene han har startet. Ingen lag er i nærheten av å slippe inn så mange bortemål som Tromsø (33).

Leke James (11.3m) – Har scoret i hver av sine tre siste hjemmekamper. Totalt oppe i tolv scoringer, elleve av de etter runde 11, før Haugesund kommer på besøk.

Torgeir Børven (8.7m) – Ligaens toppscorer har 17 nettkjenninger samt fem målgivende. Motstander Ranheim er ligaens svakeste hjemmelag med hele 26 innslupne.

Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien.

Annonse fra Eliteserien: