Speideren anbefaler – Runde 24

Trenger du tips til spillere du bør ha før helgens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 24.

Annonse:

NB! Husk rundefrist fredag kl. 18!

Even Barli (4.4m) – 71 redninger er fjerde mest i ligaen. Tolv poeng uten å holde nullen på de siste tre kampene er solid. Ranheim får besøk av Sarpsborg som er ligaens svakeste bortelag.

Birk Risa (5.6m) – Registrerte sitt tredje målpoeng sist, og har også fem clean sheets. Odd har kun sluppet inn ti mål på tolv hjemmekamper, mens motstander Vålerenga ikke har scoret på sine to siste borte.

Christophe Psyche (5.3m) – Har ikke vært på sitt beste de siste to kampene, men med åtte målpoeng og seks clean sheets er det farlig å avskrive Kristiansund-stopperen. Turen går til Tromsø som står uten seier på fire hjemmekamper.

Andreas Hanche-Olsen (4.5m) – Stabæk-kapteinen har tre målpoeng og seks clean sheets. Fikk med seg sterk clean sheet og to bonuspoeng sist. Stabæk slipper inn få mål på hjemmebane, før Viking kommer på besøk.

Amahl Pellegrino (7.2m) – Ligaens store formspiller med mål i hver av de siste fem kampene for Kristiansund. Hele 44 poeng på de kampene. Motstander Tromsø har sluppet inn flest mål i ligaen (48).

Håkon Evjen (6.5m) – Nok en enorm runde sist, og har nå oppnådd tosifret rundepoeng hele ni ganger. Motstander Lillestrøm har vist svak hjemmeform med seks innslupne på de siste tre på eget gress.

Mikkel Maigaard (6.2m) – Ble enda et målpoeng sist, og har nå fem målpoeng og elleve bonuspoeng på sine siste sju kamper. Møter rivalen Mjøndalen som har sluppet inn nest flest mål (43).

Ola Brynhildsen (5.0m) – Stabæk-angriperen trives på eget gress, det har blitt 22 poeng på de siste tre hjemmekampene. Motstander Viking slipper inn like under to mål i snitt på bortebane.

Filip Delavaris (4.4m) – Odd-vingen har fått et lite gjennombrudd de siste kampene. Det har blitt fem scoringer på tre kamper, to av målene i cupkvartfinalen. Et Vålerenga i fritt fall kommer på besøk.

Leke James (11.3m) – Ny scoring sist, og er nå oppe i tolv mål for Molde. Åtte av målene har kommet på fremmed gress, det lover godt før serielederen tar turen til Brann.

Torgeir Børven (8.7m) – Nok en scoring sist. Ligaens toppscorer har nå 17 nettkjenninger. Opplagt kapteinsvalg denne runden når Odd får besøk av et tafatt Vålerenga-lag.

Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien.

 

Annonse fra Eliteserien: