Speideren anbefaler – Runde 22

Trenger du tips til spillere du bør ha før helgens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 22.

Annonse:

Kristoffer Klaesson (4.4m) – Vålerenga har vært skuffende i det siste, men i forrige hjemmekamp mot Rosenborg var det antydninger til bra forsvarsspill. Får besøk av Viking som må klare seg uten sin store formspiller og kaptein Zlatko Tripic.

Birger Meling (6.7m) – Målgivende i begge de siste to kampene for Rosenborg-backen. Kan bli flere målpoeng denne runden, motstander Mjøndalen slipper inn 1,8 mål i snitt på eget gress.

Vito Wormgoor (6.7m) – Brann-kapteinen har vært en skygge av selv de siste ukene. Skal det snu når Haugesund kommer på besøk? Står med fem mål, og scoret i omvendt oppgjør.

Espen Ruud (6.4m) – Odd-backen scoret i forrige hjemmekamp, og har nå fire målpoeng. Odd er beste hjemmelag, mens motstander Sarpsborg står uten borteseier.

Eirik Hestad (8.9m) – Er mannen i form på Molde-midtbanen med 22 poeng på de siste tre kampene. Bør absolutt vurderes, enten som en erstatter for Eikrem eller som en Molde-dobling.

Amahl Pellegrino (6.8m) – Ligaens store formspiller med scoringer i hver av de siste tre kampene. Tar turen til Lillestrøm som har seks innslupne på sine siste tre hjemmekamper.

Håkon Evjen (6.3m) – Nok en solid runde sist, med scoring og maks bonuspoeng. Har nå greid tosifret rundepoeng hele åtte ganger. Turen går til Ranheim som er ligaens svakeste hjemmelag (2,3 innslupne per kamp).

Mikkel Maigaard (6.1m) – Godsets sommersignering har hatt en imponerende start på Eliteserie-karrieren. Har tre målpoeng og hele åtte bonuspoeng på siste fem kamper. Motstander Tromsø har flest innslupne i ligaen (43).

Leke James (11.0m) – Ny scoring sist, og er nå for alvor med i toppscorerkampen. Åtte av elleve mål har kommet på bortebane, det lover godt før borteoppgjør mot Stabæk.

Torgeir Børven (8.6m) – Ligaens toppscorer har gode muligheter til å øke forspranget denne runden. Odd scorer to mål i snitt på eget gress, mens motstander Sarpsborg står uten borteseier.

Fitim Azemi (6.8m) – Tromsø-spissen står med tre mål og fem bonuspoeng på seks kamper etter låneavtalen fra Vålerenga. Får besøk av tabelljumbo Strømsgodset som også står uten borteseier.


Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien.

Annonse fra Eliteserien: