Speideren anbefaler – Runde 21

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 21.

Annonse:

Myhra (4.7m). Strømsgodset-keeperen står med to clean sheets på de siste tre kampene. 24 poeng på de siste fem kampene. Motstander Start har scoret sju mål på bortebane, det er færrest i ligaen.

Solheim (5.6m). Stabæk-forsvaret blir nok svekket av salget til kaptein Hanche-Olsen, men med sine sju målpoeng har Solheim bevist at han fint kan sanke poeng også uten clean sheets. Får besøk av tabelljumbo Aalesund som har fem strake tap.

Fjoluson (5.5m). Valgt av kun 0.2 % kan Brann-forsvareren bli en joker utover høsten. Sju av de gjenstående ti kampene er mot lag som ikke har imponert offensivt i år. Kommende motstander Mjøndalen har scoret færrest mål (15).

Dyrestam (5.0m). Noterte seg for en scoring fra sin vinbackposisjon sist, og har nå fire strake rene bur i Sarpsborg-forsvaret. 29 poeng på de fire kampene. Tar turen til Haugesund som er i svak form.

Wolff Eikrem (12.3m). Moldes viktigste spiller har tidligere i høst blitt rotert en god del i jakten på CL, men med en tilspisset kamp om medaljene er det grunn til å tro at han får mye mer spilletid fremover. To strake hjemmekamper for laget som nesten scorer tre mål i snitt på eget gress.

Pellegrino (10.0m). Ligaens toppscorer maktet ikke å score i sin åttende strake kamp sist, men fikk likevel med seg én målgivende. Hele 53 poeng på sine siste fem hjemmekamper før Rosenborg kommer på besøk.

Zachariassen (8.8m). Rosenborg-spilleren har tre nettkjenninger på to kamper, og er oppe i tosifret antall scoringer nå. Møter Kristiansund som har sluppet inn åtte mål på fire kamper.

Kassi (5.7m). Stabæk-spilleren har vært mye skadet i år, men fikk med seg to målpoeng i forrige hjemmekamp. Får besøk av tabelljumbo Aalesund som slipper inn i underkant av tre mål per kamp.

Kjartansson (11.3m). Vålerenga-spissen har noe overraskende gått to kamper uten å score, men det er nok bare et tidsspørsmål før det løsner igjen. Motstander Sandefjord er i svak hjemmeform med tre kamper uten seier.

Bamba (8.9m). Brann-spissen har scoret i to kamper på rad. Motstander Mjøndalen lekker som en sil bakover, med hele 18 baklengs på seks kamper.

Salvesen (8.7m). To målpoeng sist for Strømsgodset-angriperen, og er oppe i 14 totalt. Får besøk av Start som har en stusselig bortestatistikk, nest flest innslupne (24) på fremmed gress i år.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: