Speideren anbefaler – Runde 21

Trenger du tips til spillere du bør ha før helgens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 21.

Annonse:

Ricardo Friedrich (4.7m) – Glimt har kun sluppet inn sju mål på sine ti hjemmekamper. Keeperen står med 64 redninger, det er tredje flest i ligaen. Får besøk av et bortesvakt Stabæk.

Even Hovland (6.3m) – Rosenborg har ikke holdt nullen på sju kamper, men Hovland har likevel greid å sanke 20 poeng på de siste tre kampene. To målpoeng og seks bonuspoeng i den perioden.

Kristoffer Haraldseid (5.9m) – Molde er gjerrigste hjemmelag med seks innslupne på sine ni hjemmekamper. Haraldseid har i tillegg fire målpoeng før Tromsø kommer på besøk.

Christophe Psyche (5.2m) – Ble første forsvarsspiller til å passere tresifret antall poeng sist runde, og har nå god margin til nestemann på lista. To scoringer og hele 24 poeng på de siste to kampene.

Magnus Eikrem (12.3m) – Vårens store formspiller har hatt en svak høst så langt. Motstander Tromsø har ligaens svakeste forsvar med 40 innslupne, hele 26 av de på bortebane.

Amor Layouni (8.5m) – Med sine 131 poeng er Glimt-vingen nå midtbanespilleren med flest poeng i spillet. Har gode muligheter til å bygge videre på sine 17 målpoeng når bortesvake Stabæk kommer på besøk.

Håkon Evjen (6.2m) – 23 poeng på sine to siste hjemmekamper. Glimt har et skyhøyt scoringssnitt på eget gress (2,7), og bør absolutt greie å opprettholde det snittet mot Stabæk.

Erik Tønne (6.0m) – Ranheim-vingen var en attraktiv fantasyspiller sist sesong, men har ikke vært like hissig på grøten i år. Er riktignok i god form med tre målpoeng på de siste tre kampene. Motstander Godset slipper inn 2,1 i snitt på eget gress.

Leke James (10.9m) – Molde-spissen ble noe overraskende benket sist, men skal være inne på laget igjen denne runden. Åtte mål på de siste ni ligakampene. Får som nevnt besøk av defensivt svake Tromsø.

Bjørn Johnsen (10.0m) – Rosenborgs nye spiss er ventet å få sin startdebut denne runden. Foreløpig er han kun valgt av 0.5%, det kan derfor være gode poeng å hente om man er ute etter en differensial.

Torgeir Børven (8.5m) – Ligaens toppscorer er oppe i 15 mål. Odd har slitt med å score i bortekamper, samt motstander Viking har vært gode hjemme. Det kan altså bli en tøff kamp, men Børven har bevist at han kan score mot hvem som helst.


Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her. NB! Dette er siste muligheten til å bli med i Speiderligaen.

Annonse fra Eliteserien: