Speideren anbefaler – Runde 2

Trenger du tips til spillere du bør ha til andre serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 2.

Annonse:

Klaesson (5.0m, VIF). Imponerende forestilling i VIF-buret mot Sarpsborg med både clean sheet og bonuspoeng. Får besøk av et Stabæk-lag som slet offensivt i sin første kamp.

Kralj (5.0m, SAN). En sterk defensiv prestasjon av Sandefjord sist hvor clean sheet røk på overtid. Kralj var god og fikk med seg tre bonuspoeng. Møter OBOS-rival fra sist sesong, Start. Sandefjord hadde en vanvittig hjemmestatistikk med under 0,5 innslupne på eget gress i fjor.

Hopmark (4.5m, KBK). Fikk med seg tre bonuspoeng og en sterk clean sheet fra Lerkendal sist. Hjemmekamp denne runden, det er normalt der Kristiansund trives ekstra godt.

Bojang (4.5m, S08). Utrettet ikke mye mot VIF sist, men var svært lovende i vingbackrollen i oppkjøringen. Tar turen til Mjøndalen, et lag som ofte sliter foran mål.

Pellegrino (9.0m, KBK). Var en åpenbaring for Kristiansund sist høst, og spesielt på hjemmebane var han ustoppelig. Får besøk av Aalesund som hadde store problemer defensivt mot Molde.

Zinckernagel (8.1m, B/G). Registrerte to målpoeng, og Glimt fortsatte der de slapp sist høst med å score fire. På eget gress scoret de 2,6 mål i snitt i fjor, noe som lover godt før Haugesund kommer på besøk.

Sandberg (7.5m, FKH). Straffescoring og bonuspoeng i åpningsrunden. Har en svært offensiv rolle i Haugesund-angrepet, og til den prisen er dette en mann man absolutt bør vurdere fremover.

Taylor (7.0m, BRA). Lovende start på Brann-karrieren med mål i debuten. Virker å være førstevalget på kanten for et lag som har medaljeambisjoner. Møter Viking som var ekstremt svake defensivt sist og slapp inn fire mål.

Saletros (5.0m, S08). Var ganske god mot VIF, og tok med seg tre bonuspoeng selv uten målpoeng. Dette kan fort være en bonusmagnet som kan få en fin rundescore uten å være avhengig av målpoeng.

Salvesen (8.6m, SIF). I en ellers tam åpningsrunde for spissene, var Godset-spissen den eneste som virkelig leverte varene. Får besøk av et svakt Odd-lag som kommer fra et grufullt hjemmetap.

Vilhjalmsson (8.0m, VIF). VIF-spissen stod for en assist i første runde. Kom ikke til mange muligheter, men det kan fort snu denne runden mot et lavtliggende Stabæk-lag.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: