Speideren anbefaler – Runde 2

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 2.

Annonse:

Sean McDermott (5.0m) – Er målvakten som er valgt av flest spillere (33 %), og det er kanskje ikke så rart. Han kommer til mange redninger samt bonuspoeng. Kristiansund har dobbelrunde.

Vito Wormgoor (6.5m) – Brann-kapteinen viste hva han har inne med to scoringer i serieåpningen. Soleklart mest valgt i spillet (60 %). Brann har dobbelrunde. En spiller man bare må ha.

Kristoffer Haugen (6.0m) – Viste offensivt potensiale sist sesong med seks målpoeng. Har dobbelrunde, og begge kampene er på eget gress. Molde var beste hjemmelag i fjor.

Sam Adekugbe (5.0m) – Vålerenga-backen var veldig god begge veier i første runde. Har to tøffe bortekamper i dobbelrunden, men han kommer til gode innlegg og har et stort assistpotensiale.

Magnus Eikrem (11.0m) – Scoret noe overraskende med et hodestøt i første runde. Virker som han fortsetter der han slapp sist sesong, noe som lover godt før to hjemmekamper i dobbelrunden.

Amor Layouni (6.6m) – Åpnet målkontoen mot Rosenborg i seriestarten. Veldig god i den kampen, og virker å være i god form før Bodø/Glimt tar turen til nyopprykkede Mjøndalen.

Petter Strand (6.5m) – Fikk assist i serieåpningen. Virker å være fast som indreløper, og med to hjemmekamper i dobbelrunden har han fine muligheter til flere målpoeng.

Daniel Berntsen (6.0m) – Slo til med to målpoeng og tre bonus i første runde i en sterk borteseier. Det lover godt fordi Tromsø scorer normalt mange flere mål hjemme enn borte.

Matthias Vilhjalmsson (9.5m) – Sterk debut for Vålerenga med to scoringer. Scoret også hat-trick i generalprøven, og har åpenbart funnet tilbake til målformen. Har dobbelrunde.

Ohi Omoijuanfo (9.0m) – Fikk ikke scoring i sin debut for Molde, men med to hjemmekamper i dobbelrunden vil det være smått overraskende om han ikke åpner målkontoen denne runden.

Thomas Lehne Olsen (9.0m) – Hadde en merkelig serieåpning for Lillestrøm. Først skrudde han et hjørnespark direkte i mål, deretter bommet han straffe. Får besøk av Ranheim som slapp inn to per bortekamp sist sesong.

Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

Annonse fra Eliteserien: