Speideren anbefaler – Runde 18

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 18.

Annonse:

Mitov Nilsson (5.5m). Sarpsborg-målvakten noterte seg for sin sjette clean sheet sist. Hjemme har det blitt fire clean sheet på de siste seks kampene. Får besøk av Mjøndalen som er tafatte foran mål.

Ruud (6.8m). Odd-backen leverte en kruttsterk 20 poenger i forrige hjemmekamp, og er forsvarsspilleren med flest poeng (70). Odd har vunnet fem strake hjemme, mens motstander Stabæk står uten borteseier på fire forsøk.

Ari Jonsson (4.5m). Sandefjord-spilleren står registrert som forsvarsspiller, men har stort sett spilt i en offensiv kantrolle i år. To målpoeng på de siste to han har startet. Motstander Godset slipper inn over to mål i snitt per kamp.

Heggheim (4.3m). Viking-forsvareren har fire clean sheets i tilegg til sju bonuspoeng. Møter tabelljumbo Aalesund som også kommer til å stille uten sin toppscorer Fridjonsson.

Pellegrino (9.9m). To nye nettkjenninger sist, og ligaens toppscorer er nå oppe i 17 totalt. Åtte mål på fem kamper for KBK-talismanen, noe som også har resultert i tosifret rundepoeng i fire av de kampene.

Zinckernagel (9.2m). Glimt-vingen er oppe i 28 målpoeng etter to nye sist uke. Fortsetter å levere varene også i Europa-kvaliken. Får muligens også ta neste straffe etter at Hauge bommet sist.

Hauge (8.8m). Tre nye målpoeng forrige helg, inkludert to scoringer. Plukker målpoeng bortimot hver runde, og er oppe i 22 målpoeng totalt. Motstander Brann sliter med skader, og kommer rett fra et skrekkelig 5-1 tap.

Heintz (6.5m). Har returnert på lån til Sarpsborg, og scoret i sin første kamp tilbake. Motstander Mjøndalen har ti innslupne på tre kamper. Flere gunstige kamper fremover, og kan derfor være en fin differensial.

Kjartansson (11.0m). Ørnen landet med hat-trick på ni minutter i tilbakekomsten til norsk fotball. Vålerenga er ubeseiret hjemme, og får besøk av Molde som har tapt fire strake bortekamper i ligaen.

Berisha (9.6m). Åtte scoringer og fire målgivende på seks kamper for Viking-spissen, i tillegg til 15 bonuspoeng på de kampene. Det er elleville tall før ligaens klart dårligste forsvar i Aalesund kommer på besøk.

Bakenga (6.7m). Tre scoringer på de siste to hjemmekampene for Odd-spissen. Motstander Stabæk slipper inn to mål i snitt per bortekamp.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: