Speideren anbefaler – Runde 16

Trenger du tips til spillere du bør ha før helgens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 16.

Annonse:

Marcus Sandberg (4.9m) – Stabæk-keeperen står med 76 poeng, det er soleklart best blant målvaktene. Får besøk av Haugesund, som kan komme til å hvile noen spillere før en viktig Europaligakamp i midtuken.

Espen Ruud (6.6m) – Odd-backen har tre målgivende og fire clean sheets. Odd har vært overlegne på eget gress, og får besøk av Lillestrøm som kun har vunnet én av sju bortekamper.

Vegar Hedenstad (6.3m) – Slo til med hele 16 poeng sist runde, og har nå totalt fire målpoeng. Rosenborg tar turen til formsvake Sarpsborg som kun har vunnet to kamper i år.

Sam Adekugbe (4.6m) – Var ute med skade i et par måneder, men er tilbake for fullt nå og har levert målgivende i begge sine siste to kamper. Vålerenga har holdt nullen i fire av sju hjemmekamper før Kristiansund kommer på besøk.

Magnus Eikrem (12.1m) – Ny scoring sist, og nådde med det tosifret rundepoeng for sjuende gang på halvspilt sesong. Tar turen til Viking som ikke har vunnet noen av sine fire siste kamper.

Amor Layouni (8.1m) – To scoringer sist, og står nå med tolv målpoeng for høytflyvende Glimt. Tar turen til tabelljumbo Godset som slipper inn over to mål i snitt per hjemmekamp.

Mads Reginiussen (7.7m) – Ranheim-kapteinen har åtte målpoeng. Stabil poengfangst i det siste. Får besøk av Brann, et lag de knuste 4-0 i cupen for en drøy måned siden.

Aron Dønnum (5.5m) – Har fått starte de siste seks ligakampene for Vålerenga, og har absolutt ikke misbrukt den tilliten. Fire målpoeng på de siste tre kampene, inkludert to scoringer i forrige kamp. 

Alexander Søderlund (10.4m) – Rosenborg-spissens sesong har virkelig tatt av med fem målpoeng på de siste to rundene. Det har også blitt målpoeng ute i CL-kvaliken. Tar turen til nedrykkstruede Sarpsborg.

Torgeir Børven (8.2m) – Ligaens toppscorer med elleve scoringer. Odd er i godt driv på eget gress med to mål per kamp i snitt. Motstander Lillestrøm slapp inn fem mål i sin forrige bortekamp.

Fitim Azemi (6.7m) – Har blitt lånt ut fra Vålerenga til Tromsø. Står uten ligascoring på lang tid, men skal det endelig løsne i nye omgivelser? Trives i Nord-Norge, puttet elleve ligamål for Glimt i 2016.

Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

 

Annonse fra Eliteserien: