Speideren anbefaler – Runde 15

Trenger du tips til spillere du bør ha før helgens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 15.

Annonse:

Marcus Sandberg (4.9m) – Stabæk-keeperen har soleklart flest poeng (73) blant målvaktene. Hele 20 poeng i forrige runde. Nok en dobbelrunde denne runden, og gode muligheter for nye poeng.

Kristoffer Haraldseid (5.7m) – Molde-backen var tilbake fra start sist uke etter skadeavbrekk. Noterte seg for målgivende, og har totalt fire målpoeng samt fire clean sheets.

Fredrik Bjørkan (5.4m) – Glimt-forsvareren har hatt en knallgod sesong med fem målpoeng og fire clean sheets. Trives på hjemmebane, står med hele 40 poeng på sine fem siste hjemmekamper.

Sheldon Bateau (4.9m) – Står med to scoringer samt én clean sheet. Sarpsborg ligger under nedrykksstreken og er ikke i god form, men er ett av to lag som har en dobbelrunde denne runden.

Magnus Eikrem (12.1m) – Har møtt et par tøffe lag de siste to runden, og har derfor ikke hatt noen stor poengfangst på de kampene. Møter nå nedrykkstruede Sarpsborg, og fine muligheter til å bygge videre på sine 14 målpoeng.

Mike Jensen (8.4m) – Rosenborg-kapteinen har tatt målpoeng i sine tre siste kamper, og sanket 21 poeng på de kampene. Totalt har det blitt seks målpoeng samt åtte bonuspoeng før Viking kommer på besøk.

Amor Layouni (7.9m) – Står med ti målpoeng så langt. Glimt er frittscorende på eget gress, og har 16 mål på sine sju hjemmekamper. Får besøk av Ranheim som står uten seier på fire kamper.

Daniel Braaten (5.6m) – Har fått en fast plass i startelleveren under Jan Jönsson, og har nå spilt tre 90 minuttere på rad. Åpnet målkontoen forrige runde. Møter Sarpsborg og Brann i dobbelrunden.

Leke James (10.4m) – Har vært i storform med fem scoringer på sine tre siste ligakamper, og det har blitt hele 29 poeng på de kampene. Ble i tillegg hat-trick i midtuken i Europaligaen.   

Franck Boli (10.0m) – Vært en frustrerende sommer så langt for fjorårets toppscorer, med en rekke målløse kamper samt en unødvendig suspensjon. Vil dog være et populært kapteinsvalg i denne dobbelrunden.

Torgeir Børven (8.1m) – Storspilte i dobbelrunden, og leverte hele 24 poeng på de to kampene. Ligaens toppscorer nå med elleve scoringer. Turen går til hjemmesvake Mjøndalen som har sluppet inn to mål per hjemmekamp.


Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

Annonse fra Eliteserien: