Speideren anbefaler – Runde 14

Trenger du tips til spillere du bør ha før midtukens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 14.

Annonse:

Sean McDermott (5.0m) – Ingen målvakt har flere clean sheets enn McDermotts fem. På eget gress har KBK kun sluppet inn tre mål på fem kamper. Motstander Lillestrøm har svak bortestatistikk.

Vito Wormgoor (7.0m) – Branns kaptein står med fire scoringer og to clean sheets. Med to gunstige hjemmekamper på rad mot Stabæk og Mjøndalen, bør det absolutt være gode muligheter for poeng i begge ender.

Espen Ruud (6.8m) – Odd-backen har hatt noen svake runder på rad, men har nå muligheten til å slå tilbake med to hjemmekamper i denne dobbelrunden. Odd har kun sluppet inn fire mål på seks hjemmekamper.

Jeppe Moe (4.2m) – Stabæk-forsvareren var tilbake fra langtidsskade sist runde, og slo til med clean sheet. Med ni målgivende de siste to sesongene, har innleggsfoten hans vært dypt savnet i år. To dobbelrunder på rad.

Veton Berisha (9.6m) – Syv målpoeng så langt for Brann-angriperen. Var god og uheldig mot Molde sist. Får besøk av Mjøndalen som har sluppet inn flest mål (24) i ligaen.

Bård Finne (8.9m) – Vålerenga-angriperen har tilsynelatende våknet igjen med fire målpoeng og hele 25 poeng på de siste to kampene. Får besøk av høytflyvende Glimt, men de har sluppet inn hele elleve mål på fem bortekamper.

Elbasan Rashani (8.2m) – Fem målpoeng så langt for Odd-vingen. Odd scorer to mål i snitt på eget gress. Får i dobbelrunden besøk av Molde og Stabæk, to lag som totalt har tapt sju av tolv bortekamper.

Kristian Thorstvedt (6.6m) – Noterte seg for sitt niende målpoeng sist helg, i tillegg har det blitt ni bonuspoeng. Formspiller med 38 poeng på sine fem siste kamper. Motstander Haugesund virker å være i fritt fall med sju baklengs på sine siste to kamper.

Ola Brynhildsen (5.3m) – Står kun med ett mål så langt, men har to dobbelrunder på de kommende to rundene. Først går turen til tabelljumbo Strømsgodset som slipper inn over to mål i snitt på hjemmebane.

Torgeir Børven (8.0m) – Med åtte nettkjenninger er han kun ett mål bak toppscoreren. Får i denne dobbelrunden som nevnt besøk av to lag som har hatt stor bortetrøbbel denne sesongen.

Jørgen Strand Larsen (6.4m) – Nok en scoring sist helg, og har nå fire målpoeng på de siste tre kampene. Tar turen til Tromsø som ligger på bunnen av hjemmetabellen. NB! Vær oppmerksom på at han mister runde 15 på grunn av G19 EM.


Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

Annonse fra Eliteserien: