Speideren anbefaler – Runde 13

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 13.

Annonse:

Sandvik (5.4m). Fem rene bur for Haugesund-målvakten, ingen keepere har flere. Tar turen til Mjøndalen som er ligaens dårligste hjemmelag med kun fire scoringer på fem hjemmekamper.

Valsvik (6.1m). Rosenborg-stopperen har fem rene bur på sine ni kamper. To clean sheets på de siste tre hjemmekampene, mens motstander Sarpsborg har hatt to målløse på sine tre siste kamper.

Hanche-Olsen (6.0m). Stabæk-kapteinen har sanket soleklart flest bonuspoeng (15) blant forsvarsspillerne. Tre av fire clean sheets har kommet på eget gress før Odd kommer på besøk.

Aasbak (5.0m). KBK-backen er nå oppe i tre målgivende i tillegg til to clean sheets. Motstander Start sliter stort offensivt, og har gått målløse av banen i nesten halvparten av kampene sine.

Pellegrino (9.4m). Kristiansund-talismanen har startet ni kamper, og står også med ni nettkjenninger. KBK scorer i snitt 2,6 mål på hjemmebane, mens Start slipper inn over to i snitt på bortebane.

Finne (8.6m). Tre scoringer på de siste snaue 90 minuttene for VIF-angriperen. Motstander Glimt er kanskje suverene fremover på banen, men bakover har det blitt sju baklengs på de fire siste kampene.

Hauge (8.4m). Ny scoring sist for Glimt-juvelen, og er nå oppe i hele 14 målpoeng. Glimt har scoret minst to mål i samtlige kamper, og er oppe i spinnville 22 scoringer på seks bortekamper.

Velde (6.5m). Imponerende hat-trick sist for Haugesund-spilleren, og kommer til å sprudle av selvtillit mot et Mjøndalen-lag som har sju tap på rad, samt åtte baklengs på de fire siste hjemmekampene sine.

Berisha (8.8m). Viking-spissen scoret sist og har nå seks målpoeng. Møter et forferdelig Aalesund-lag som slipper inn over tre mål i snitt per kamp.

Salvesen (8.4m). Godset-spissen har sju målpoeng. Møter Sandefjord som har tapt fem bortekamper på rad, og sluppet inn tolv mål i den perioden.

Fridjonsson (7.7m). Spissen har vært det eneste lyspunktet i en ellers tafatt Aalesund-utgave. Åtte scoringer, inkludert hat-trick i forrige hjemmekamp. Motstander Viking har 14 innslupne på seks bortekamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: