Speideren anbefaler – Runde 11

Trenger du tips til spillere du bør ha til ellevte serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 11.

Annonse:

Makani (4.9m). Mjøndalen-sisteskansen har 21 poeng på de tre siste kampene, uten å holde nullen. Det vitner om en keeper som ikke er avhengig av clean sheets for å sanke poeng. Møter Odd som trolig kommer til å slite offensivt etter skaden på Lauritsen.

Stølås (7.3m). Haugesunds elegante venstreback begynner endelig å komme i kampform, og har vært uheldig som ikke har fått med seg et par målgivende de siste to kampene. Har levert på et ganske høyt nivå de siste par årene, og valgt av kun 2% betyr at dette er en fin differensialspiller.

Bjørnbak (5.8m). Molde-bautaen står med to målpoeng og tre clean sheets. Hjemme har det kun blitt to innslupne på fire kamper, mens motstander Vålerenga scorer under ett mål i snitt per bortekamp.

Aasbak (4.9m). KBK-backen har et stort potensial for målpoeng, og har notert seg for to allerede. Motstander Sandefjord har tapt de fire siste bortekampene, og har kun scoret åtte mål på ti kamper.

Pellegrino (9.4m). KBK-talismanen sliter med vedvarende kneproblemer, men om man blir meldt klar kan han være gull å ha mot et tafatt Sandefjord-lag. Har på egenhånd scoret like mange mål som motstanderlaget har totalt.

Zinckernagel (8.8m). Det har etter hvert dannet seg en tydelig trend for Glimt-vingen. 56 av hans poeng har kommet på fremmed gress, kontra 27 på hjemmebane. Det lover godt før bortemøtet med Stabæk.

Hauge (8.3m). I motsetning til lagkompis Zinckernagel er poengene til Hauge mye jevnere fordelt hjemme og borte. Har levert målpoeng i samtlige ni kamper, og står nå med 13 målpoeng i tillegg til 16 bonuspoeng.

Schulze (6.4m). Står med tre målpoeng samt fem bonuspoeng. Start har ikke vært særlig målfarlige i det siste, men mot et Aalesund som slipper inn 3,2 mål i snitt kan det fort løsne foran mål.

James (12.2m). Har seks nettkjenninger på de seks kampene han har startet. Hjemme er Molde ustoppelige med tolv scoringer på fire kamper.

Salvesen (8.4m). Godset-spissen er blant spillerne som skyter mest i ligaen. Har kun blitt to mål så langt, men motstander Brann stiller uten førstekeeper og har i tillegg sluppet inn nesten to mål i snitt per bortekamp.

Shuaibu (6.4m). Mjøndalen-spissen har fire nettkjenninger så langt. Motstander Odd har sett dårlige ut defensivt med fire innslupne på de siste to kampene.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: