Speideren anbefaler – Runde 11

Trenger du tips til spillere du bør ha før helgens runde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 11.

Annonse:

Sean McDermott (5.0m) – Kristiansund står med imponerende fem clean sheets så langt, inkludert to på rad på bortebane. Turen går til formsvake Mjøndalen som står uten seier på fire kamper.

Alexander Stølås (7.3m) – Åtte målpoeng og fire clean sheets allerede for Haugesunds dødballspesialist. Måtte tidlig ut med skade sist, men er tilbake denne runden.

Kristoffer Haraldseid (6.0m) – Molde-backen står med tre målpoeng og fire clean sheets. Har kun sluppet inn to mål på fem hjemmekamper før Ranheim kommer på besøk.

Tobias Salquist (4.5m) – Hadde en praktkamp sist med scoring, målgivende og rent bur mot erkerival Vålerenga. Lillestrøm får besøk av Viking, et lag som ikke har vunnet noen av sine siste fire bortekamper.

Magnus Eikrem (12.0m) – Har imponerende ti målpoeng etter at en tredjedel av sesongen er ferdigspilt. 16 bonuspoeng er flest i ligaen.

Chidera Ejuke (8.4m) – Vålerengas driblefant står med fire scoringer og åtte bonuspoeng. Scoret to i forrige bortekamp mot Ranheim, og denne borteturen går til samme by for å møte Rosenborg.

Elbasan Rashani (8.1m) – Står med målpoeng i hver av sine fire siste kamper. Odd har vunnet sine fire siste kamper, og tar nå turen til Sarpsborg som har tapt sine fire siste kamper.

Amor Layouni (7.5m) – Kantspilleren har imponert stort på vårparten, og står allerede med sju målpoeng. Glimt har vært frittscorende på hjemmebane, og får besøk av formsvake Strømsgodset.

Franck Boli (9.9m) – Fire mål så langt. Stabæk har hatt en rekke utsatte kamper, det vil si at de kommer til å ha flere dobbelrunder utover sommeren. Da kan det være lurt å få fjorårets toppscorer inn på laget.

Ohi Omoijuanfo (9.8m) – Toppscorer i ligaen med ni nettkjenninger. Ble hat-trick i forrige hjemmekamp. Molde har scoret 16 mål på fem hjemmekamper.

Thomas Lehne Olsen (9.2m) – Scoret to i forrige kamp, og står nå med seks scoringer. Lillestrøm får besøk av Viking som har sluppet inn elleve mål på fem bortekamper.


Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

Annonse fra Eliteserien: