Speideren anbefaler – Runde 10

Trenger du tips til spillere du bør ha til tiende serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 10.

Annonse:

Deumeland (4.5m). Start-keeperen har kun én clean sheet på sine fem kamper, men har likevel sanket 20 poeng takket være rednings- og bonuspoeng. Kan være en fin mann å ha med en dobbelrunde for Start i runde 12.

Ruud (6.4m). Odd-forsvareren står med to målgivende samt to rene bur. Holdt nullen i forrige hjemmekamp, og kan greie det samme mot tabelljumbo Aalesund. I tillegg kan det bli målpoeng mot et lag som snitter mer enn tre baklengs per kamp.

Borchgrevink (5.1m). Tre clean sheets på rad for Vålerenga-backen, 21 poeng på de kampene. Motstander Strømsgodset har ikke scoret på sine siste to bortekamper.

Nakkim (4.8m). Etter en rekke tøffe kamper venter nå en periode med et gunstig kampprogram på papiret for Mjøndalen. Motstander Sandefjord har et tafatt angrep som kun har scoret sju mål på ni kamper.

Zinckernagel (8.8m). To nye målpoeng sist, og er nå oppe i 15 totalt. 51 poeng på sine siste fem kamper. Glimt scorer nesten fire mål i snitt på eget gress før rundens toppkamp mot Molde.

Dønnum (8.5m). Vålerengas ballartist står kun med to målpoeng så langt, men har hatt marginene mot seg og ikke fått den uttellingen han burde hatt. Mot et defensivt svakt Strømsgodset kan det endelig løsne foran mål.

Hauge (8.2m). Glimt-yndlingen har levert målpoeng i samtlige åtte kamper han har spilt. I tillegg er det ingen spiller som har flere bonuspoeng enn hans 13.

Koomson (7.5m). Brann-vingen fortsetter å levere på hjemmebane, det har nå blitt fem scoringer på fire kamper på eget gress. Motstander Kristiansund har sluppet inn sju mål på de siste fire bortekampene.  

Ofkir (6.1m). Scoring, assist samt tre bonuspoeng sist for kantspilleren. Sarpsborg har funnet scoringsformen med sju mål på de siste fire kampene, mens for motstander Viking lugger det fortsatt defensivt.

James (12.0m). Fem målpoeng på de siste tre kampene, og det har blitt 29 poeng i den perioden. Molde har scoret 16 mål på fem bortekamper, og det kan fort bli en målfest mot høytflyvende Glimt.

Lauritsen (6.1m). Odd-spissen har store sko å fylle som erstatteren til storscorer Børven. Enn så lenge har det blitt tre målpoeng. Motstander Aalesund er ekstremt gavmilde med 29 innslupne på ni kamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: