Speideren anbefaler – Runde 10

Trenger du tips til spillere du bør ha før DERBYLØRDAG og SUPERSØNDAG? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 10.

Annonse:

Mai Madness
Gjennom hele Mai Madness har du mulighet til å vinne gavekort til valgfri kamp i Eliteserien gjennom deltakelse i Eliteserien Fantasy. Hver runde trekker vi frem en ivrig Fantasy-spiller fra et av lagene i Eliteserien, som du må slå i den gitte Fantasy-runden. Dersom du gjør det bedre enn Lillestrøms e-sportutøver Martin Thuve i runde 10 av Eliteserien Fantasy, er du automatisk med i trekningen av gavekort til valgfri kamp i Eliteserien!

Mathias Ranmark (4.4m) – Med tre av hans keeperkollegaer enten skadet eller på landslagsoppdrag, er det ingen tvil om hvem som er førstevalget i Mjøndalen for tiden. Sanker i snitt 4,0 poeng per runde, det er best blant keepere under 4.5m.

Alexander Stølås (7.3m) – Åtte målpoeng og fire clean sheets allerede for Haugesunds dødballspesialist. Dette er så til de grader en poenggarantist. Har returnert målpoeng og/eller rent bur i åtte av ni kamper.

Vito Wormgoor (6.8m) – Brann-kapteinen står med tre scoringer, samt én clean sheet. Motstander Rosenborg har kun to scoringer på fire bortekamper.

Efrain Juarez (4.9m) – Vålerenga-backen har tre målgivende og tre clean sheets så langt. Kun sluppet inn ett mål på fire hjemmekamper før erkerivalen Lillestrøm kommer på besøk.

Veton Berisha (9.7m) – Branns vintersignering har funnet godformen med fem målpoeng på de siste fem kampene. Får besøk av Rosenborg som har sluppet inn ni mål på fire bortekamper.

Mike Jensen (8.4m) – Rosenborg har hatt en stusselig vårsesong, men dansken har vært sentral denne måneden med to scoringer og seks bonuspoeng. Må nok stå frem her også om RBK skal få med seg poeng fra Bergen.

Chidera Ejuke (8.4m) – Fire mål så langt. Vålerenga er knallgode på hjemmebane med ni scoringer på fire kamper. Motstander Lillestrøm har sluppet inn åtte mål på fire bortekamper.

Mads Reginiussen (7.6m) – Det har blitt tre scoringer og to målpoeng på de siste fem kampene for Ranheim-kapteinen. Motstander Strømsgodset har sluppet inn 14 mål på ni kamper.

Ohi Omoijuanfo (9.8m) – Slo til med hat-trick sist runde, og er nå toppscorer i ligaen med ni nettkjenninger. Kan bli mer glede denne helgen, motstander Tromsø slipper inn to mål i snitt per kamp.

Mos Abdellaoue (9.4m) – Fire målpoeng så langt. Strømsgodset har ikke imponert stort så langt, men møter nå Ranheim som har sluppet inn hele elleve mål på sine fire hjemmekamper. Skal det endelig løsne?

Matthias Vilhjalmsson (9.2m) – Vålerenga-spissen har havnet i skyggen av lagkamerater, men står likevel med fire målpoeng. Scoret hat-trick mot Lillestrøm i siste oppkjøringskamp før sesongstart, skal historien gjenta seg?


Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

 

Annonse fra Eliteserien: