Speideren anbefaler – Runde 1

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 1.

Annonse:

Even Barli (4.5m) – Det ble kanskje ikke så mange clean sheets på Ranheim sist sesong (fire), men ingen keepere hadde flere redninger enn Barli (102). Starter hjemme mot Tromsø, et lag som ikke trives på bortebane.

Birger Meling (7.0m) – Friskmeldt etter skadetrøbbel. Ni målpoeng og elleve clean sheets sist sesong. En Rosenborg-forsvarer er nesten alltid en nødvendighet på ethvert fantasylag, og Meling seiler frem som det beste alternativet.

Vito Wormgoor (6.5m) - Var enorm sist sesong, spesielt på vårparten. En bonusmagnet som i tillegg alltid er en trussel på dødballer. Med to hjemmekamper i runde 2, bør man absolutt vurdere å ha Brann-kapteinen med fra starten av.

Sam Adekugbe (5.0m) – Har tatt gode steg i sesongoppkjøringen. Offensiv venstreback, og kommer til hyppige innlegg som nok kommer til å resultere i noen målpoeng for Vålerenga.

Bård Finne (9.5m) – 16 målpoeng i fjor, og har vært god i årets pre season for Vålerenga. Gunstig hjemmekamp i både runde 1 og 3, samt at han har dobbelkamp i runde 2.

Mads Reginiussen (7.5m) – Elleve målpoeng sist sesong. Ranheim scoret omtrent to mål i snitt på hjemmebane i fjor, mens motstander Tromsø hadde like mange baklengs på bortebane.

Erling Knudtzon (7.5m) – Hentet gratis til Molde før denne sesongen fra Lillestrøm. Vært god i oppkjøringen. Om han kan spille seg inn til fast plass i startelleveren, kan dette vært en nokså billig investering fra en Molde-midtbane som generelt koster mye mer.

Liridon Kalludra (6.0m) – Ni målpoeng i fjor. Kristiansund endte på en utrolig femteplass, og har etablert seg som et solid Eliteserie-lag. Motstander Viking slapp inn 1,5 mål i snitt i OBOS-ligaen, om den trenden fortsetter kan det være lurt å velge offensive spillere som møter Viking.

Franck Boli (10.0m) – Fjorårets toppscorer i ligaen. Totalt ble det 20 målpoeng for Stabæk-spissen, mesteparten kom i andre halvdel av sesongen. Møter Lillestrøm som slapp inn 2,1 mål i snitt på bortebane i fjor.

Mostafa Abdellaoue (9.5m) – Fikk ikke mye spilletid sist sesong, men da han først var på banen ble det som regel scoringer. Det er snakk om han skal spille i tospann med spissmakker Marcus Pedersen i år, da kan det fort bli en del mål for Strømsgodset.

Jørgen Strand Larsen (6.5m) - Har bøttet inn med mål for Sarpsborg i pre season, blant annet et hat-trick mot et ganske sterkt CSKA Moskva-lag. Om han tar med seg samme form inn i sesongstarten, blir han fort et røverkjøp.

Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

 

Annonse fra Eliteserien: