Se opp for disse spillerne

Lurer du på hvilke spillere du bør vurdere? Her kommer Speideren med sin første anbefaling for Fantasy Eliteserien 2019.

Annonse:

Keepere
Helge Sandvik (5.0m) er enn så lenge Haugesunds sisteskanse denne sesongen. FKH hadde ligaens tredje beste forsvar sist sesong. Det skal sies at treneren har dratt til Rosenborg og dybden i forsvaret er litt svekket, men det skal likevel være mulig å få til noen rene bur i år også.

Sean McDermott (5.0m) er tilbake i Kristiansund etter et kort og mislykket utenlandsopphold. Han var den beste bonusmagneten blant keeperne sist sesong, og var også blant de med flest redninger. Om man ikke ønsker å punge ut mer enn 5m for en målvakt, er nok iren det sikreste alternativet å gå for.

Forsvarsspillere
Birger Meling (7.0m) vil også denne sesongen være høyaktuell. Rosenborg-backen bidro med en ni målpoeng og elleve rene bur sist sesong. RBK hadde ligaens klart beste forsvar sist sesong, og det vil ikke overraske noen om den prestasjonen gjentas i år. En RBK-forsvarer er et must på laget.

Vito Wormgoor (6.5m) var enorm sist sesong, spesielt på vårparten. En bonusmagnet som i tillegg alltid er en trussel på dødballer. Branns angrepsrekke virker å være tynn, og de må nok også i år sette sin lit til et bunnsolid forsvar om de skal være med i gullkampen. Da kan Wormgoor bli en viktig mann.

 

Ikke registrert laget ditt enda? Gjør det på fantasy.eliteserien.no nå!


Midtbanespillere
Magnus Eikrem (11.0m) har fått et kraftig prishopp, og det er kanskje ikke så overraskende med tanke på høstsesongen hans. På under 1000 ligaminutter fikk han til hele 13 målpoeng. Kan han fortsette i samme spor i år eller vil noen av hans rimeligere lagkamerater være bedre alternativer?

Ulrik Saltnes (6.0m) bidro med ti målpoeng sist sesong. Playmakaren har vært en viktig brikke i et nokså frittscorende Bodø/Glimt i årets pre season. Med fire hjemmekamper på de første seks kampene, kan dette fort bli en spiller som får en sterk start på sesongen.

Angrepsspillere
Matthias Vilhjalmsson (9.5m) er hentet inn for å erstatte målmaskin Sam Johnson. På grunn av tøff konkurranse ble det lite spilletid i Rosenborg, men islendingen vil være en viktig brikke i et Vålerenga-angrep som har som mål å være relativt frittflytende.

Jørgen Strand Larsen (6.5m) har bøttet inn med mål for Sarpsborg i pre season, blant annet et hat-trick mot et ganske sterkt CSKA Moskva-lag. Til den prisen kan dette fort bli et røverkjøp.

 

Ta meg til Fantasy!

 

Annonse fra Eliteserien: