Onsdag kommer terminlisten

Terminlisten for Eliteserien slippes onsdag 19. desember kl 12.

Annonse:

Kabalen er lagt, og terminlisten for Eliteserien og OBOS-ligaen 2019 er nå klar. Hele oppsettet blir presentert og gjennomgått av Eurosports eksperter i en direktesending på Eurosport.no fra klokken 11.30 onsdag.

Du vil finne terminlisten her på eliteserien.no fra klokken 1200.

I en 2,5-timer lang direktesending på eurosport.no, fra 11.30 til 14.00, skal programleder Carsten Skjelbreid og ekspertene Tor-Ole Skullerud, Bengt Eriksen og Kenneth Fredheim lose seerne gjennom den kommende sesongen. Representanter fra alle de 16 klubbene i Eliteserien vil kommentere terminlista på direkten, og Eurosport er også på plass på Isachsen stadion i Mjøndalen for å fange reaksjoner rundt bruntrøyenes comeback i Eliteserien.

Carsten Skjelbreid gleder seg til å slippe katta ut av nissesekken.

– Så fort terminlista er ute, kan man begynne å diskutere de store spørsmålene i livet. Hvem møter vi de første rundene? Hvem møter vi i aller siste? Har vi hjemmekamp 16. mai? Dette er helt essensielle spørsmål for enhver norsk fotballsupporter. Nå er det tredje året på rad vi i Eurosport slipper terminlista med et eget direktesendt program, så da må det vel være lov å kalle det en ekte juletradisjon, sier programleder Carsten Skjelbreid.

I løpet av sendingen røper også Eurosport hva som blir neste års TV-kamper, og hvilke oppgjør som er plukket ut til årets Supersøndager.

Annonse fra Eliteserien: