Ny Fantasy-ansvarlig i Norsk Toppfotball

Freddy dos Santos har nå blitt på lag med alle som er interessert i Eliteserien Fantasy da han er den nye Fantasy-ansvarlige i Norsk Toppfotball.

Annonse:

- Jeg har spilt ES Fantasy i flere år og konkurrert mot kompiser og kolleger, og gleder meg veldig til å komme i gang med det som jobb også. En av de første tingene jeg vil ta tak i er å sørge for mye mer informasjon til de som er interesserte i ES Fantasy. Sammen med et godt team skal vi levere godt rundt Eliteserien Fantasy fremover.

Økt fokus på Twitter-kontoen 

Allerede i dag begynner et økt fokus på innhold på den offisielle Fantasy kontoen på Twitter : https://twitter.com/OffisiellESF.    

- Vi har sett behovet for at denne kanalen er levende og med oppdatert innhold, spesielt etter at podkasten Fantasy FK ble lagt ned. Vi kommer til å være ute med mer informasjon og innhold når det er tvilsomme tilfeller etc som vi vurderer før runden stenges, slik at spillerne får svar på sine spørsmål.

Det vil også være mer fokus på innhold utenom kampdager. Dette kan være alt fra prisendringer, bonuspoeng, Speideren og annet som er kjent og engasjerende innhold for Fantasy-spillere. 
- Jeg ser også på andre ting som vil øke interessen og kommunikasjonen rundt ES Fantasy, så følg med fortsetter dos Santos. 

Egne ferdigheter
Selv innrømmer han at han har hatt middels suksess med sine ES Fantasy-sesonger hittil:
- Jeg pleier å starte godt, men tar alltid noen hodeløse valg, litt for ofte med hjertet, og da raser jeg nedover i ligaene utover i sesongen. Og nå i sommer falt jeg helt av. Nå satser jeg på at disse nye arbeidsoppgavene også gir økt avkastning i Fantasy-poeng, og at jeg kan gå rakrygget og stolt gjennom kontorlandskapet hos Norsk Toppfotball når Fantasy-sesongen er over.

Skjermbilde 2022-08-23 kl. 12.12.08.png

 -Ved å dele denne legger jeg hodet på blokka, ser jeg. Tipper ikke mange har kjørt uten Pellegrino, Vetlesen, Tengstedt og andre i sitt oppsett. Men jeg var alltid god på høsten, så håpet er der fremdeles, avslutter dos Santos.
 

Annonse fra Eliteserien: