Norsk Tipping banens beste: Osame Sahraoui

Vålerengas stjerneskudd var banens beste i rundens hovedkamp og fikk dele ut kr 10 000,- fra Norsk Tipping til sin barndomsklubb Hauketo IF

Annonse:

Vålerenga tok imot Stabæk på Intility Arena til hovedkamp i Eliteseriens 17. serierunde. Hjemmelaget har vært et stykke unna eget toppnivå den siste tiden, mens gjestene fra Bærum har plukket greit med poeng til tross for en del sykdom og skader i spillertroppen. Det ble fort tydelig at VIF ønsket å benytte denne kampen til å ta sin første trepoenger i Eliteserien siden begynnelsen av juli.

Kampen var ikke mer enn 15 minutter gammel da de kongeblå gikk opp i 1-0 ved scoring av Amour Layouni. Hjemmelaget styrte kampen og hadde god kontroll på Stabæk. Fra sin kantposisjon var Osame Sahraoui den aller beste av hjemmelagets spillere, som ble kåret til Norsk Tipping banens beste av Eurosports kommentatorer. Han viste frem sine utrolige tekniske ferdigheter, og var en konstant trussel for stabækforsvaret.

Se her hvordan unggutten setter opp Henrik Bjørdal i forkant av 1-0:

I intervju med Eurosport etter kampen ble Sahraoui overrakt bestemannspris for dagen og en sjekk på kr 10 000,- til valgfri breddeklubb av lagkamerat Tobias Christensen. På spørsmål om hvor pengene skulle gå var ikke unggutten i tvil: "Til Hauketo, lokalklubben der hvor jeg er fra". Hauketo er kantspillerens barndomsklubb, hvor han spilte frem til han gikk til Vålerenga som 13-åring.

Sahraoui ble videre spurt om hva han synes om kampen og svarte at "Det var etterlengtet. Vi har ikke vunnet på en stund og det var deilig å få den her på hjemmebane" og slo fast at Vålerenga dominerte kampen. Vi gratulerer Sahraoui som banens beste og Hauketo med kr 10 000,- fra deres tidligere spiller levert av Norsk Tipping!

1080x1350 - Banens beste - Runde 17 - Osame Sahraoui.png

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 30.08.2021, oppdatert: 28.09.2021
Skrevet av: Magnus Forseth