Mai Madness

I mai opprettes Fantasy-ligaen «Mai Madness». Alle starter på 0 poeng, og de som får flest poeng i mai vinner fine premier.

Annonse:

Over 59 000 spillere er nå registrert med lag i Eliteserien Fantasy.

Når Rosenborg og Ranheim møtes til Derbylørdag, opprettes ligaen «Mai Madness» automatisk. Her inngår alle lag som er registrert i spillet innen lørdag 5. mai kl. 17.00.

De som har fått en skjev start, eller de som ikke har brukt chipsene sine ennå, får plutselig sin mulighet til å komme knallsterkt tilbake

— Programleder for Eurosports Fantasy FK, Martin Sleipnes
Alle starter på 0 poeng, og den som har karret til seg flest poeng de fem neste rundene, vinner fantastiske premier levert av samarbeidspartnerne Altibox, Norsk Toppfotball, Eurosport og VG.

Ligaen gir altså en gyllen mulighet til de som ikke har registrert lag ennå, for også nye spillere har sjansen til å vinne mai-ligaen.

– Jeg tror Mai Madness kommer på et perfekt tidspunkt med tanke på kampprogrammet, og kan blusse nytt liv i spillet. De som har fått en skjev start, eller de som ikke har brukt chipsene sine ennå, får plutselig sin mulighet til å komme knallsterkt tilbake, sier programleder for Eurosports Fantasy-sending Fantasy FK, Martin Sleipnes.

Har du ikke kommet i gang med Eliteserien Fantasy ennå så er dette en gylden mulighet. Klikk her for å registrere deg og logge inn samt velge ditt lag.

I potten ligger blant annet VIP-billetter til en valgfri Eliteserien-kamp i runde 13, pluss spillertrøyer, matchballer og abonnement på Eurosport Player og VG Pluss.

Ny på Fantasy eller trenger tips til hvem du skal ha på laget ditt?

Da bør du ta en titt innom vår seksjon hvor vår Fantasy Speider legger ut oppdatert informasjon og tips og råd. Du finner Speideren her

Annonse fra Eliteserien: