Eliteserien er endelig på Instagram

For første gang er Eliteserien å finne på bildedelingstjenesten Instagram - og trenger din hjelp.

Om du vil få med deg de beste bildene fra de største øyeblikkene i Eliteserien-spenningen som utspiller seg fremover mot sesongslutt er @eliteserien kontoen å følge. 

For å fylle på med innhold til den ferske Instagram-kontoen ber Eliteserien om bistand fra supporterne - og du kan stikke av med gratisbilletter.

- Vi ønsker å inkludere supporterne som er på kamp og opplever de største øyeblikkene gjennom egne linser. Eliteserien-supporterne er allerede veldig flinke til å ta bilder og dele dem i sosiale medier, og vi ønsker å gi supportere en plattform der bildene kan bli sett av et enda større publikum - i tillegg til de beste bildene fra kampdagsfotografene, sier Thomas Torjusen, mediesjef i NTF. 

Del dine fineste bilder fra din kampdagsopplevelse og tagg @eliteserien i bildet. De beste bildene blir "regrammet" av Eliteserien og får tilsendt gavekort på 2x billetter til valgfri Eliteserien-kamp. 

Bildet kan være fra hele kampdagen - om det er fra egen heising av supporterflagget hjemme, ansiktsmaling, fra reisen til og fra kamp, fra Fanzone eller stemningsbilde fra tribunen.

- Vi gleder oss veldig til å se publikums egne bilder fra kampdagen, og dele dem med resten av Eliteserien-familien, avslutter Torjusen. 

Annonse: