Alt om gjenåpningsrunden

Alle restriksjoner oppheves, samfunnet åpnes og det er tid for fotballglede og fotballfest på stadion. Her får du alt om gjenåpningsrunden!

Annonse:

Lørdag kl. 16 er det klart for full åpning av samfunnet og fotballen. Denne dagen har vi ventet lenge på, og nå åpner vi endelig stadionportene uten begrensninger. Du trenger INGEN koronatest, det er INGEN krav om koronasertifikat og det er INGEN avstandskrav. Bli med og støtt ditt lag, og bidra til å skape en skikkelig fotballfest på stadion. Dette vil du ikke gå glipp av!

1x1 - Introboard.png

Lillestrøm - Tromsø, Åråsen Stadion- lørdag kl.18:00.

Kjøp billetter her.

Lillestrøm har imponert stort etter opprykket tilbake til Eliteserien, og har vært ett av de aller beste lagene i år. De henger for alvor med i toppen, og har kun fire poeng opp til 1. plassen. Tromsø kjemper i motsatt ende av tabellen, og kan med seier mot LSK ta et viktig steg vekk fra nedrykksstriden. De sportslige prestasjonene lørdagens hjemmelag har levert denne sesongen har ført til at supporterne har fylt stadion til den kapasiteten som har vært tillatt. Nå ønsker LSK at resten av de fotballglade i byen og regionen også tar turen på Åråsen. Kom og kjenn på SAMHOLDET!

Spiller å følge med på: Thomas Lehne Olsen.

 

Strømsgodset - Sarpsborg 08, Marienlyst Stadion- lørdag 18:00.

Kjøp billetter her.

- Det er bare å fylle stadion altså! Det her blir dritgøy, var Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsens reaksjon da gjenåpningen var et faktum. Se hva han og kollega Håkon Wibe-Lund sier om åpning og lørdagens kamp her

5 poeng skiller Godset og Sarpsborg 08 før runden, i favør laget fra Drammen. Godset har vært solide på hjemmebane i år, og håper naturligvis på støtte fra publikum på lørdag. Sarpsborg 08 kommer på sin side fra et komfortabelt avansement i cupen, etter 0-5 borte mot Øygarden. Med relativt kort reisevei håper vi at også en del bortesupportere tar turen på Marienlyst for å lage fotballfest. Kom og kjenn på MAGIEN!

Spiller å følge med på: Tobias Gulliksen.

 

Rosenborg - Mjøndalen, Lerkendal Stadion- søndag kl.18:00.

Kjøp billetter her.

Begge lag må vinne, punktum. Oppgjøret mellom et Rosenborg på gulljakt og et Mjøndalen som desperat kjemper for å beholde plassen i Eliteserien er en kamp ingen av lagene har råd til å tape. Lerkendal Stadion står klar for å ta i mot feststemte trøndere når spiller- og trenerlegenden Nils Arne Eggen skal hederes i anledning hans 80-årsdag. Utenfor stadion kjøres det i gang en hel del aktiviteter, samt servering av kake på Nils Arne Eggens plass. Supporterpuben på øvre Adressa-tribune er også åpen. Kom og kjenn på TILHØRIGHETEN!

Spiller å følge med på: Stefano Vecchia.

 

Haugesund - Odd, Haugesund Sparebank Arena- søndag kl.18:00.

Kjøp billetter her.

Søndagens motstandere gikk på hvert sitt tap i runde 19, mot hvert sitt topplag. Begge vil dermed være ute etter å slå tilbake med tre poeng på søndag. Odd har siden forrige runde gjort sine saker godt i cupen, og slo tidligere denne uka ut Vålerenga. FKH har på sin side flere spennende spillere klare for søndagens oppgjør, med Kristoffer Velde som det heteste navnet. Velde topper assistkongen sammen med LSK's Gjermund Åsen. Kom og kjenn på EKSTASEN!

Spiller å følge med på: Kristoffer Velde.

 

Brann - Kristiansund, Brann Stadion- søndag kl.18:00.

Kjøp billetter her.

Jubileums- OG gjenåpningskamp er en kombo det lukter svidd av. SK Brann feirer på søndag 113 år, og hvilken bedre måte å markere dagen på enn en skikkelig fotballfest? Klubben melder på sine hjemmesider at ståplassene på Store Stå endelig kan tas i bruk igjen, og at Bataljonen og BGG planlegger å markere dagen med tifo. Brann Stadion er klar for at fotballpublikummet i Bergen skal møte opp og bidra til seier når gulljagende Kristiansund kommer på besøk på søndag. Kom og kjenn på LIDENSKAPEN!

Spiller å følge med på: Bård Finne.

 

Molde - Viking, Aker Stadion- søndag kl.18:00.

Kjøp billetter her.

-Nå vil vi ha så mange som mulig på kamp, for nå endelig er vi kommet der vi skal være. Nå er det åpent folkens. Velkommen! Det var budskapet fra Molde FK da nyheten om gjenåpning sprakk. På søndag kan vi forvente oss en tett og spenningsfylt kamp mellom to angrepsvillige lag. Spissduell mellom målkongen Ohi Omoijuanfo og tredjemann på toppscorerlista Veton Berisha, samt midtbaneduell mellom månedens spiller i august Joe Bell og ballkunstneren Magnus Wolff Eikrem er noe av det som blir servert på Aker Stadion. Kom og kjenn på FELLESSKAPET!

Spiller å følge med på: Ohi Omoijuanfo.

 

Sandefjord - Stabæk, Release Arena- søndag kl.18:00.

Kjøp billetter her.

Sandefjord har levert en solid sesong, til tross for å ha blitt spådd til å kjempe i nedre del av tabellen av en rekke eksperter. Det har i stor grad blitt dyrket angrepsspill, og spillere som Kristoffer Normann Hansen og Vidar Ari Jónsson har slått ut i full blomst for blåtrøyene denne sesongen. De tar på søndag i mot Stabæk, som kjemper for med nebb og klør for hvert eneste poeng for å holde liv i drømmen om Eliteserien 2022. Nå kan endelig Sandefjord-fansen gi laget sitt sin ubetingede støtte og oppleve lagets slagkraftige angrep, fra tribunen Kom og kjenn på GLEDESRUSEN!

Spiller å følge med på: Kristoffer Normann Hansen.

 

Bodø/Glimt - Vålerenga, Aspmyra Stadion- søndag kl.20:00.

Kjøp billetter her

i 2020 tok Bodø/Glimt et historisk seriegull, etter regelrett å ha utklassert resten av Eliteserien med glitrende angrepsspill som sitt varemerke. Kan Glimt gjenskape suksessen og gi supporterne muligheten til å oppleve et seriegull fra tribunen istedenfor sofaen i år? Klubben takker på sine hjemmeside supporterne for tålmodigheten og forståelsen for strenge regelverk, og håper nå å kunne servere de fine øyeblikkene med publikum til stede på tribunen. På søndag tar de i mot hovedstadslaget Vålerenga som tok med seg et poeng fra oppgjøret mot Molde forrige runde. Kom og kjenn på EUFORIEN!

Spiller å følge med på: Amahl Pellegrino.

Ikke gå glipp av fotballfesten, kom og kjenn på FOTBALLGLEDEN!

1x1 - Endboard.png

 

Annonse fra Eliteserien: