Speideren - Røverkjøp i de bakre rekker

Lurer du på hvilke spillere du bør ha på ditt lag i Fantasy Eliteserien? Her får du tips om potensielle røverkjøp du bør vurdere på keeperplass og i forsvaret.

Annonse:

Keepere
Kristoffer Klaesson (5.0m). Har denne uken blitt utnevnt som førstekeeper. Dersom dette hadde vært kjent før spillet ble lansert, ville han ha kostet en halv million ekstra. Trener Fagermo er kjent for å drille lagene sine defensivt, og derfor kan det fort bli en del clean sheets i Vålerenga denne sesongen. 

Andreas Lie (4.5m). Stod som en vegg i fjor, og slapp kun inn 24 mål på 29 kamper for OBOS-mester Aalesund. Får tøffere konkurranse om plassen i år nå som Gudmund Kongshavn er hentet inn fra Tromsø, men inntil videre vil han nok være førstevalget. 4.5m-kategorien er ganske tynn i år, men om man likevel ønsker en keeper i denne prisklassen er Lie sannsynligvis det beste valget.

Forsvarsspillere
Stian Gregersen (5.0m). Med Vegard Forren borte, åpner det opp en mulighet for Gregersen i midtforsvaret. Molde hadde det soleklart beste forsvaret i Eliteserien sist sesong. Om man ønsker en relativ billig inngang inn i deres forsvar, er Gregersen det beste alternativet inntil videre.

Emil Jonassen (4.5m). Har blitt hentet inn til å erstatte Jeppe Moe, som trolig er ute resten av sesongen. Stabæk har et fint åpningsprogram, spesielt på hjemmebane hvor de starter med tre gunstige kamper. Stabæk slapp inn nest færrest mål sist sesong, og spesielt på høsten var de solide defensivt.

Sondre Solholm Johansen (5.5m). Den prisen høres kanskje ikke billig ut for en Mjøndalen-forsvarer, men bautaen stanget inn hele fem scoringer sist sesong. I tillegg ble det 20 bonuspoeng, klart flere enn noen annen forsvarer som fortsatt er i ligaen. Mjøndalen er ganske ofte involvert i krigeroppgjør, og der er Johansen rå å ha.

Sulayman Bojang (4.5m). Har imponert i en vingback-rolle i oppkjøringen for Sarpsborg. Vingback er en krevende rolle, og derfor er det vanskelig å spå hvor mange kamper slike spillere tåler når kampprogrammet er så tett som det er. Likevel et spennende og billig alternativ.

Benjamin Tiedemann (5.5m). Eneste utespiller som spilte samtlige 2700 minutter i fjor. Det vil være masse rokeringer hos samtlige lag denne sommeren, og derfor kan den «garantien» om fast spilletid kan være god å ha når det kommer kamper på rekke og rad. Var også habil fremover på banen med fem målpoeng.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b
Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Enda ikke registrert laget ditt? Gjør det nå, da vel!

 

Annonse fra Eliteserien: