Speideren anbefaler - Runde 8

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 8 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

McDermott (5.3m). Ligaens formkeeper med 37 poeng på fem kamper. Kristiansund står med fire clean sheets på rad, mens motstander Haugesund ikke har scoret mål i tre av fem kamper.

Bjørkan (6.2m). Glimt-backen har levert enten målpoeng eller clean sheet i seks av åtte kamper. Tar turen til formsvake Vålerenga som trolig må klare seg uten viktige offensive spillere.

Dahl Reitan (6.1m). Rosenborg-forsvareren har foreløpig ikke levd opp til forventningene, men det kan snu når han møter flere målsvake motstandere i de neste rundene. Motstander Sarpsborg har kun scoret fire mål på seks kamper.

Bjørnbak (5.6m). Molde-stopperen scoret sist, og har nå to mål i tillegg til tre clean sheets. Motstander Stabæk har startet sesongen svakt med kun én seier på fem kamper.

Totland (5.2m). Tre målpoeng og to clean sheets for Tromsøs offensive vingback. Får besøk av Lillestrøm som kun har scoret ett mål på to bortekamper.

Saltnes (10.3m). Leverte hele 25 poeng i dobbelrunden, takket være fire målpoeng og fem bonuspoeng. Glimt-maskineriet virket å være i gang igjen for fullt med ni scorede på to kamper.

Sørli (9.6m). To scoringer, én assist og totalt 22 poeng i dobbelrunden sist for Glimt-vingen. Møter et hjemmesvakt Vålerenga som kun har vunnet én av fire på eget gress.

Holse (7.9m). Rosenborg-spilleren står med to mål og to målgivende i år. Får nok mer ansvar i det offensive spillet denne runden med målpoengkongen Zachariassen suspendert.

Omoijuanfo (11.8m). Molde-spissen er delt toppscorer med sju nettkjenninger. Det kan bli mer moro når motstander Stabæk, som har sluppet inn sju mål på to kamper, kommer på besøk.

Berisha (10.3m). Viking-spissen er i knallform med fire scoringer og to målgivende på to kamper. Møter tabelljumbo Sandefjord som har sluppet inn tolv mål på fem kamper. 

Ebiye (6.1m). Etter noen målløse kamper slo Tromsøs budsjettspiss til med to nye scoringer sist. Motstander Lillestrøm har to tap og fire innslupne på sine to bortekamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: