Speideren anbefaler - Runde 7

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 7 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Kristiansen (5.5m). Sarpsborg-målvakten står med 19 poeng på fire kamper takket være to clean sheets og to bonuspoeng. Har dobbelrunde med kamp mot blant annet tabelljumbo Brann.

Bjørkan (6.2m). Glimt-backen tar i snitt fem poeng per kamp. Hjemmekamper mot offensivt svake Mjøndalen og Strømsgodset i dobbelrunden, som henholdsvis har scoret ett og to mål på sine siste tre kamper.

Borchgrevink (6.0m). Stopperen Tollås er den som har plukket opp flest poeng i spillet, men de underliggende tallene og assistpotensialet er helt klart bedre hos lagkamerat Borchgrevink. To målpoeng på to kamper før kamper mot Viking og Odd.

Haugen (6.0m). Hvem som starter i Molde-forsvaret er umulig å si, derfor kan det være lurt å holde seg unna det forsvaret. Om man er i det dristige hjørnet bør venstreback Haugen vurderes, som er hyperoffensiv de gangene han får spille.

Dønnum (10.1m). Scoring og to bonuspoeng i to kamper på rad. Møter blant annet Viking som har vært svake bakover med tolv innslupne på de siste fem kampene, i tillegg til å ha store skadeproblemer defensivt.

Solbakken (9.8m). Samtlige av Glimt-vingens tre målpoeng har kommet på eget gress, inkludert en 14-poenger i forrige hjemmeoppgjør. Da passer det utmerket med doble hjemmekamper i både runde 7 og 9.

Lindseth (6.5m). Sarpsborg-spilleren har to mål og fire bonuspoeng på de tre kampene han har startet. Møter Brann som har flest innslupne per kamp (2,42), samt Molde i dobbelrunden.

Jørgensen (4.5m). Dersom man har et stramt budsjett, kan Odd-spilleren være et fint alternativ på midtbanen i dobbelrunden. Har levert seks poeng i to av sine siste tre kamper. Tre bonuspoeng mot fjorårets seriemester sist.

Omoijuanfo (11.8m). Molde-spissen står med fem scoringer samt én målgivende. Har en fin dobbelrunde på papiret mot Sarpsborg og Sandefjord, sistnevnte slipper inn 2,25 mål per kamp.

Botheim (10.6m). Glimt-spissens fabelaktige scoringsrekke tok slutt sist runde, men på eget gress har det blitt tre scoringer og fem bonuspoeng på tre kamper. Fire av de fem neste kampene er på hjemmebane.

Udahl (8.3m). Fjorårets OBOS-toppscorer får tillit fra start fremover med spisskollega Kjartansson skadet. Det ble to målpoeng sist. Møter Viking og Odd som begge sliter med defensive skader.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: