Speideren anbefaler - Runde 27

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 27 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Khaykin (5.6m). Målvakten har ti rene bur, og står med 18 poeng på tre kamper. Glimt har bare 23 baklengs på 26 kamper, det er soleklart færrest i ligaen. Kun to innslupne på fem hjemmekamper før Lillestrøm tar turen nordover.

Wichne (5.5m). To målpoeng og to rene bur på de fire siste kampene for Sarpsborg-forsvareren. S08 står med fire strake seire, og får besøk av formsvake Odd som ikke har vunnet på seks kamper.

Zuta (5.4m). Vålerenga-backen har notert seg for to strake rene bur, i tillegg har han plukket 21 poeng på tre hjemmekamper. VIF er gjerrige på eget gress før Tromsø kommer på besøk.

Stensness (5.1m). Viking-forsvareren har sanket 28 poeng på fem kamper takket være målpoeng eller rent bur i hver av kampene. Får besøk av Haugesund som er ligaens svakeste bortelag.

Solbakken (10.4m). Glimt-vingen er toppscorer i Conference League, og har i tillegg blitt belønnet med landskamper etter storspill i høst. Møter Lillestrøm som har ti baklengs på de fire siste bortekampene.

Sahraoui (8.0m). Vålerengas ballartist har fire målpoeng på tre hjemmekamper. Samtlige 19 bonuspoeng har kommet på eget gress. Møter tre lag fra nedre halvdel på rad, to av de på hjemmebane.

Hove (7.8m). To scoringer og fire bonuspoeng har resultert i 19 poeng på to kamper. Strømsgodset er blant ligaens beste hjemmelag, og tar imot tabelljumbo Mjøndalen i lokalderbyet.

Lindseth (6.8m). Sarpsborg-spilleren er ligaens store formspiller med ni målpoeng og ni bonuspoeng på seks kamper. Motstander Odd har hele elleve innslupne på de siste fire oppgjørene.

Omoijuanfo (12.4m). 16 av 24 mål har kommet på eget gress for ligaens toppscorer. Formsvake Rosenborg kommer på besøk, som kun har vunnet én kamp siden slutten av september.

Berisha (11.2m). Viking-spissen er meldt klar etter skadetrøbbel. Har hatt en fenomenal sesong med 26 målpoeng, inkludert seks nettkjenninger på de fire siste hjemmekampene. 19 baklengs på sju bortekamper er fasiten for motstander Haugesund.

Mawa (7.4m). Hat-trick, assist og hele 20 poeng sist gjør at Kristiansund-spissen er en vanskelig mann å ignorere denne runden. Motstander Stabæk har ligaens dårligste forsvar med 56 innslupne.

Følg den spennende innspurten i Speiderligaen her!

Annonse fra Eliteserien: