Speideren anbefaler - Runde 26

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 26 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Kristiansen (5.5m). Sarpsborg-keeperen har sju rene bur denne sesongen, fem på eget gress. S08 har elleve baklengs på hjemmebane, kun ett lag har færre. Får besøk av Stabæk som har gått målløse av banen i fire av de siste seks kampene.

Bjørkan (6.5m). 31 poeng på de tre seneste bortekampene for venstrebacken. Glimt har kun sluppet inn ti mål på fremmed gress, det er færrest i ligaen. Motstander Haugesund er i svak form med kun én seier på sju kamper.

Totland (5.9m). Tromsøs offensive vingback har åtte målpoeng. På de tre siste hjemmekampene har det blitt tre clean sheets i tillegg til to målpoeng. Motstander Godset har kun seks mål på tolv bortekamper.

Stensness (5.0m). Viking-forsvareren har sanket 22 poeng på fire kamper takket være målpoeng eller rent bur i hver av kampene. Tar turen til tabelljumbo Mjøndalen som sliter med å vinne kamper.

Solbakken (10.3m). Den brennhete Glimt-vingen leverer varene både i ligaen og Europa for tiden. Målpoeng i fire strake bortekamper før turen går til formsvake Haugesund.

Vecchia (9.7m). Rosenborg-angriperen ble benket sist på grunn av tett kampprogram, men skal være tilbake på laget her. Ti målpoeng på de ti siste kampene er fasiten før turen går til nedrykkskandidat Brann.

Svendsen (7.6m). Odd-spilleren har tolv målpoeng, hele ti av de har kommet på eget gress. Motstander Kristiansund er et svakt bortelag som har sluppet inn minst tre mål i fem av de siste ni borteoppgjørene.

Lindseth (6.6m). Sarpsborg-spilleren er blant ligaens store formspillere med sju målpoeng og seks bonuspoeng på fem kamper. S08 har vunnet fire av de siste fem. Samtlige fem gjenstående kamper er mot lag i bunn 6.

Mikkelsen (5.2m). Tromsø-talentet har fire scoringer og ti bonuspoeng på seks kamper. Får besøk av Strømsgodset som ligger på bunnen av bortetabellen, og som slipper inn to mål i snitt per bortekamp.

Omoijuanfo (12.4m). 16 av 24 mål har kommet på eget gress for ligaens toppscorer. Er derfor et must når tre av Moldes neste fire kamper er på hjemmebane. Motstander Sandefjord har 28 baklengs på bortebane, flest i ligaen.

Lehne Olsen (9.6m). Lillestrøm-spissen er for alvor med i toppscorerduellen etter sin 22. scoring sist. Hatoppgjør mot Vålerenga står for tur, gjestene er i dårlig borteform uten seier på sju kamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: