Speideren anbefaler - Runde 21

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 21 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Khaykin (5.5m). Glimt-keeperen holdt nullen både i ligaen sist, samt i Europa i midtuken. Tar turen til offensivt svake Stabæk som har gått målløse av banen i fire av de siste åtte hjemmekampene.

Borchgrevink (6.0m). Backen står med sju målpoeng. Bakover har Vålerenga skuffet stort med kun to rene bur, men den trenden kan snu når Godset kommer på besøk. De har kun seks nettkjenninger på ti bortekamper, det er dårligst i ligaen.

Nakkim (5.0m). Midtstopperen er utrolig nok delt toppscorer for Mjøndalen med sine tre scoringer. Mjøndalen er avhengige av å tette igjen bakover mot nedrykksrival Brann om de ønsker å overleve. Brann er laget som har tatt færrest poeng på fremmed gress.

Pettersson (4.6m). Lillestrøm-forsvareren trives stort på fremmed gress, har nå 27 poeng på tre bortekamper. LSK står uten tap på åtte bortekamper, mens motstander Sarpsborg er laget som har scoret færrest mål (20).

Pellegrino (12.1m). Glimt-vingen har 43 poeng på fem oppgjør, inkludert tre målpoeng på to bortekamper. Glimt har ni scoringer på fire bortekamper, mens 17 innslupne på eget gress for motstander Stabæk er nest flest i ligaen.

Vecchia (9.4m). Rosenborg-angriperen er ligaens formspiller med sju nettkjenninger og åtte bonuspoeng på de fem siste kampene. På bortebane har RBK scoret 17 mål, kun ett lag har mer.

Sandberg (7.5m). Haugesund-spilleren har to scoringer og to assists på de fire siste bortekampene. Møter Tromsø som er det eneste laget uten hjemmeseier, samt har flest innslupne (18) på hjemmebane.

Svendsen (7.2m). Odd-spilleren er i storform med sju mål på fem kamper i ligaen og cupen. Odd scorer to mål i snitt på egen bane, mens motstander Molde ikke har vunnet på fremmed gress siden juni.

Mucolli (6.2m). Kristiansund-spilleren er en hjemmespesialist, samtlige sju målpoeng har kommet på eget gress. Fem målpoeng på de siste tre hjemmekampene. Får besøk av RBK som må klare seg uten sin førstekeeper.

Berisha (10.6m). Viking-spissen er oppe i 19 målpoeng, og leverer i snitt ett målpoeng per 75 minutter. Som nylig uttatt landslagsspiller sprudler han nok med selvtillit før formsvake Sandefjord kommer på besøk.

Lehne Olsen (9.7m). Lillestrøm-talismanen har hele 20 målpoeng siden runde 5. Har nå scoret i fire kamper på rad. LSK har 18 bortescoringer, flest i ligaen. Motstander Sarpsborg har ti baklengs på tre kamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: