Speideren anbefaler - Runde 20

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 20 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Myhra (4.6m). Dobbelrunde for Strømsgodset-sisteskansen. Møter Sarpsborg og Stabæk, to av lagene som har scoret færrest mål. Av keepere under 5.0m er det ingen som har flere poeng enn Myhra (64).

Dahl Reitan (6.0m). To målpoeng på de siste fire kampene for høyrebacken. Rosenborg er i god form hjemme, og får besøk av målfattige Mjøndalen som ikke har vunnet noen av de siste åtte bortekampene.

Marc Vales (4.8m). Sandefjord-forsvareren står med 17 poeng på to kamper takket være scoring og rent bur. Tabelljumbo Stabæk kommer på besøk, som også har en skrekkelig bortestatistikk.

Pettersson (4.6m). 28 poeng på fire kamper for Lillestrøm-forsvareren. Står med tre målpoeng på tre kamper. Formsvake Tromsø tar turen sørover, som er uten seier på fem kamper.

Pellegrino (12.1m). Seks målpoeng på fire kamper for Glimts sommersignering. Glimt snitter 2,6 mål på eget gress, mens motstander Vålerenga har to innslupne i snitt på de siste sju bortekampene.

Vecchia (9.3m). Rosenborg-vingen har fem nettkjenninger og fem bonuspoeng på de fire siste kampene. RBK scorer 2,5 mål i snitt på hjemmebane, før svake Mjøndalen kommer på besøk.  

Svendsen (7.1m). Odd-spilleren er i storform med fire mål på tre ligakamper, i tillegg til at det ble to scoringer i cupen i midtuken. Møter Haugesund som har hele 17 innslupne på seks kamper.

Stengel (5.8m). Midtbanespilleren har fem målpoeng og sju bonuspoeng på fem kamper. Gunstig dobbelrunde for Strømsgodset mot Sarpsborg og Stabæk, to av bunn fem-lagene.   

Omoijuanfo (12.4m). Ligaens toppscorer er i ellevill form på eget gress. Står med hele 15 nettkjenninger på de siste sju hjemmekampene han har startet. Møter Viking som har ligaens tredje svakeste forsvar.

Lehne Olsen (9.6m). Lillestrøm-spissen har 19 målpoeng på de 16 siste kampene. En stabil poengplukker som leverer nærmest hver runde. Motstander Tromsø har ikke holdt nullen på ni kamper.

Friday (8.2m). Godset-spissen står med ti målpoeng. Har som nevnt dobbelrunde. Sarpsborg har fem baklengs på to kamper, mens Stabæk er laget med flest innslupne (41).

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: