Speideren anbefaler - Runde 19

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 19 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

McDermott (5.7m). Kristiansund-målvakten har plukket poeng jevnt og trutt, og er keeperen med flest poeng (93). KBK er suverene hjemme, mens motstander Haugesund har kun vunnet én bortekamp.

Haugen (6.6m). Molde-backen har seks clean sheets. I tillegg har det blitt fem nettkjenninger, to av de kom i motsatt oppgjør mot motstander Vålerenga. VIF er i svak form med én seier på sju kamper.

Totland (5.5m). Tromsøs offensive vingback noterte seg for sin femte scoring sist. Tre av målene har kommet på hans fem siste kamper. TIL er ligaens svakeste hjemmelag, men får besøk av Brann som er det svakeste bortelaget.

Pettersson (4.5m). På de to siste borteoppgjørene står Lillestrøm-forsvareren med 20 poeng. Tar denne runden turen til formsvake Odd som kun har scoret ett mål på de tre siste kampene.  

Pellegrino (12.1m). Fem målpoeng på tre kamper for Glimts sommersignering. I tillegg ble det en flott scoring i Europa-cupen. Bortetur til defensivt skrekkelige Viking som ikke har holdt nullen en eneste gang i år.

Tripic (9.6m). Viking-angriperen er tilbake fra suspensjon. Står med hele fem scoringer på sine fire siste hjemmekamper. Viking scorer 2,3 mål i snitt på eget gress, og møter et Glimt-forsvar som har en Europa-kamp fra midtuken i beina.

Kitolano (7.4m). Tromsø-spilleren står med åtte målpoeng, to av de kom i forrige hjemmekamp. Får besøk av Brann som har sluppet inn nest flest i ligaen (37).

Mucolli (6.2m). Kristiansund-spilleren har tre målpoeng på to hjemmekamper. Samtlige seks målpoeng har kommet på eget gress. Motstander Haugesund slipper inn to mål i snitt på fremmed gress.

Omoijuanfo (12.3m). Ligaens soleklare toppscorer fortsetter å levere, sist helg ble det to nye scoringer. Tar turen til Vålerenga som er i dårlig form, og som ikke har holdt nullen på de åtte seneste kampene.

Lehne Olsen (9.6m). Lillestrøm-spissen har 17 målpoeng på de 15 siste kampene. På bortebane har det blitt målpoeng i sju strake kamper før borteoppgjør mot Odd venter.

Heggebø (6.1m). Branns målmaskin har nettkjenning i fire strake kamper. Tar turen til Tromsø som ikke har vunnet en eneste hjemmekamp, og som i tillegg har ligaens tredje svakeste forsvar.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: