Speideren anbefaler - Runde 18

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 18 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Khaykin (5.5m). Glimt-keeperen står med seks rene bur samt fem bonuspoeng. Får besøk av Odd som har tapt tre strake bortekamper uten å score, i tillegg gikk de målløse av banen i forrige hjemmekamp.

Haugen (6.6m). Molde-backen har fem clean sheets, men det er hans fem scoringer som skiller seg ut, det er flest blant forsvarsspillerne. Motstander Mjøndalen har sju kamper uten seier.

Andersson (5.9m). Tre strake uten baklengs på hjemmebane for Rosenborg som er trygge bakover på eget gress. Svensken stod for to målgivende og tre bonuspoeng i motsatt oppgjør mot kommende motstander Tromsø.

Pettersson (4.5m). Lillestrøm-forsvareren slo til med både mål, assist og tre bonuspoeng sist. 20 poeng på to kamper lover godt før tabelljumbo Brann kommer på besøk. Kun to lag har sluppet inn færre mål på eget gress enn LSK.

Pellegrino (12.0m). To nye målpoeng for Glimt-profilen sist, og har totalt fem på sine to kamper. Motstander Odd har 13 baklengs på tre bortekamper, mens Glimt har til vane å kjøre over lag på eget gress.

Vecchia (9.2m). Rosenborg-spilleren har tre mål og fem bonuspoeng på tre hjemmekamper i år. RBK scorer i snitt 2.5 mål på eget gress, før nedrykkskandidat Tromsø kommer på besøk.

Stengel (5.7m). Godset-midtbanespilleren står med fem målpoeng og sju bonuspoeng på sine fem siste kamper. Hele 40 poeng har det blitt i den perioden. Får besøk av KBK som har tapt fem av åtte bortekamper.

Bell (4.8m). Det har blitt 25 poeng på fire kamper for den meget budsjettvennlige midtbanespilleren. Viking scorer nesten to mål i snitt, og møter Stabæk som har flest baklengs (38) i ligaen.

Omoijuanfo (12.2m). Ligaens soleklare toppscorer er i ellevill form på eget gress. Står med hele 13 nettkjenninger på de siste seks hjemmekampene han har startet. Formsvake Mjøndalen kommer på besøk.

Lehne Olsen (9.6m). Lillestrøm-spissen har 16 målpoeng på de 14 seneste kampene. Har i tillegg plukket opp 21 bonuspoeng, det er flest i ligaen. Hjemmeoppgjør mot bunnlaget Brann.

Kone (7.6m). Hele fire scoringer sist for Sarpsborg-spissen, og står med 28 poeng på to kamper. Defensivt svake Haugesund er motstander, de har 13 baklengs på de fire siste kampene.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: