Speideren anbefaler - Runde 17

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 17 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Khaykin (5.5m). To strake clean sheets i ligaen for Glimt-keeperen, i tillegg til en imponerende forestilling som sikret Europa-gruppespill i midtuken. Tar turen til nabo og nedrykkskandidat Tromsø.

Bjørkan (6.1m). Glimt-backen står med fire målpoeng i tillegg til seks rene bur. Motstander Tromsø er ligaens eneste lag uten hjemmeseier, og har kun scoret tre mål på de siste fem hjemmekampene.

Andersson (5.9m). 27 poeng på fire kamper for Rosenborg-forsvareren takket være to clean sheets, to assists og fem bonuspoeng. Motstander Viking har kun vunnet to av sine siste sju kamper.

Ogbu (4.8m). Rent bur og tre bonuspoeng sist for Lillestrøm-forsvareren. Motstander Mjøndalen har ikke vunnet noen av de seks siste kampene, og står i tillegg med tre strake hjemmetap.

Pellegrino (12.0m). Hat-trick som innbytter i sin Glimt-debut mot gamleklubben, litt av en introduksjon til sin nye klubb for en av fjorårets beste spillere. Møter TIL som slipper inn to mål i snitt på hjemmebane.

Vecchia (9.2m). Rosenborg-spilleren er endelig tilbake fra langtidsskade, og noterte seg for to scoringer sist. Motstander Viking har sluppet inn hele 32 mål, kun ett lag har flere innslupne.

Velde (8.8m). Haugesund-spilleren har levert målpoeng i hver av sine siste tre bortekamper. Tar turen til tabelljumbo Brann som har ti baklengs på de seneste fem kampene.

Jonsson (5.5m). Fem målpoeng på fire kamper for Sandefjord-spilleren, inkludert tre målpoeng på de siste to bortekampene. Tar turen til Sarpsborg som har vist varierende form i det siste.

Kjartansson (11.2m). Vålerenga-spissen scoret i sin første start etter et lengre skadeavbrekk. Ingen lag har sluppet inn flere baklengs på bortebane enn motstander Stabæk (21).  

Lehne Olsen (9.5m). Lillestrøm-spissen har minst ett målpoeng i hver av de seks siste bortekampene, totalt ni målpoeng på de kampene. LSK er blant ligaens beste bortelag, og tar turen til Mjøndalen som er et av de svakeste hjemmelagene.

Heggebø (6.0m). 20-åringen er et av få lyspunkt i Brann for tiden. To scoringer og fire bonuspoeng på de siste to kampene. Motstander Haugesund har hele tolv baklengs på tre kamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: