Speideren anbefaler - Runde 16

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 16 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Myhra (4.6m). Strømsgodset-keeperen har 24 poeng på sine fire siste hjemmekamper. Hjemme har Godset kun sluppet inn fem mål på sju kamper. Får besøk av tabelljumbo Brann som kun har scoret fem mål på sju borteoppgjør.

Borchgrevink (6.1m). Det har blitt hele sju målpoeng så langt på Vålerenga-backen. Fem av målpoengene er på eget gress, det lover godt før det venter tre hjemmekamper på de neste fire.

Sampsted (5.5m). Målgivende og rent bur på de to seneste kampene for Glimt-backen. Tar imot Kristiansund som kun har scoret fem mål på sju bortekamper, ingen andre lag har færre.

Ottesen (4.6m). Stabæk-forsvareren har notert seg for tre målgivende så langt. Får besøk av målfattige Mjøndalen som kun har scoret åtte bortemål på sju kamper.

Velde (8.9m). Haugesund-spilleren har levert scoring eller assist i hver av de seneste fem kampene. FKH står med seks strake hjemmeseire før Lillestrøm kommer på besøk.

Bjørdal (8.2m). Vålerengas midtbanemann har tre målpoeng på fem kamper. Har i tillegg sanket hele elleve bonuspoeng. Motstander Viking slipper inn nesten tre mål i snitt på fremmed gress.

Edvardsen (7.2m). Stabæk-vingen har seks målpoeng på de fem siste, og fire målpoeng på de to siste hjemmekampene. Får besøk av formsvake Mjøndalen som har tre strake tap, samt kun har vunnet to kamper hele sesongen.

Normann Hansen (6.1m). Scoret to sist, og var farlig nærme hat-trick. Sandefjord er i god hjemmeform med tre seire og to uavgjorte på fem kamper. Motstander Tromsø slipper inn nesten to mål per kamp.

Botheim (10.2m). Glimt-spissen har scoret i to kamper på rad, og er oppe i ni mål totalt. Glimt scorer i snitt 2,75 mål per hjemmekamp, mens KBK har sju innslupne på de fire siste bortekampene.

Lehne Olsen (9.5m). Lillestrøm-spissen har 13 scoringer på de 12 siste kampene. I tillegg har det blitt 19 bonuspoeng, delt flest i ligaen. Står med hele åtte målpoeng på sine siste fem bortematcher.

Friday (8.5m). Sju av ni målpoeng for Strømsgodset-spissen har kommet på eget gress. Godset er ubeseirede hjemme, mens motstander Brann ikke vunnet på bortebane. Et fint kapteinsalternativ denne runden.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

 

Annonse fra Eliteserien: