Speideren anbefaler - Runde 14

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 14 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Makani (5.0m). Selv om Mjøndalen-målvakten har mistet clean sheets dypt inne på overtiden de siste to kampene, står han likevel med 16 poeng på tre kamper. Hjemmedobbel mot Tromsø og Stabæk, to av lagene som har scoret færrest mål i år.

Thomassen (5.6m). Vingbacken scoret sitt andre for sesongen sist, og har i tillegg fem rene bur. Sarpsborg har en bortedobbel og møter blant annet tabelljumbo Stabæk, som ikke har scoret i tre av sine siste fire hjemmekamper.

Solholm Johansen (5.1m). Stopperkjempen banket inn sin første for sesongen sist. Mjøndalen har sluppet inn tredje færrest mål (13), før to nedrykkstruede lag kommer på besøk. Hele seks av de neste ni kampene er på eget gress.

Ranger (4.5m). Lillestrøms offensive vingback har scoret i begge de foregående rundene. LSK er i knallform med åtte kamper uten tap, før det venter en dobbelrunde mot lag fra nedre halvdel.

Velde (8.7m). Tre målgivende i dobbelrunden sist. Samtlige åtte målpoeng har kommet på de ni siste kampene. Nok en dobbelrunde venter, en av kampene er mot Godset som har sluppet inn 16 mål på seks bortekamper.

Edvardsen (7.0m). Stabæk-vingen virker å ha blitt mer målfarlig etter trenerbyttet, det har blitt mål i begge de foregående kampene. En gunstig dobbelrunde mot to andre lag som også ligger langt nede på tabellen.

Normann Hansen (6.0m). Sandefjord-spilleren har sju målpoeng samt hele ti bonuspoeng. 47 poeng på de siste seks på eget gress. Har hjemmekamp også i denne dobbelrunden.

Ovenstad (5.2m). Fem av seks målpoeng har kommet på hjemmebane for Mjøndalen-spilleren. Det lover ganske godt når det venter tre strake oppgjør på eget gress, inkludert en dobbelrunde.

Omoijuanfo (12.2m). På de siste fem hjemmekampene han har startet, står ligaens toppscorer med hele ti nettkjenninger. Får besøk av Haugesund i denne runden som er blant ligaens svakeste bortelag.

Lehne Olsen (9.3m). Lillestrøm-spissen har elleve scoringer på de ti siste kampene. I tillegg har det blitt 16 bonuspoeng, delt flest i ligaen. To kamper mot bunn 6-lagene venter i dobbelrunden.

Wadji (7.9m). Spissen står med fem scoringer, samtlige på egen bane. Haugesund møter som nevnt bortesvake Godset på eget gress, samt en bonuskamp mot Molde i dobbelrunden.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: