Speideren anbefaler - Runde 13

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 13 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Storevik (4.9m). Sandefjord-målvakten er i strålende form med 34 poeng på fem kamper. Samtlige fire clean sheets har kommet i den perioden. Har i tillegg vanvittige sju strafferedninger siden starten av fjorårssesongen. To dobbelrunder på rad venter.

Utvik (5.5m). Seks rene bur så langt for Sarpsborg-stopperen. Får besøk av Glimt og Mjøndalen i runde 13, to formsvake bortelag. Deretter følger nok en dobbelrunde i runde 14.

Solholm Johansen (5.0m). Mjøndalen har sluppet inn nest færrest mål (11) før to dobbelrunder står for tur. I den første venter bunnlaget Brann, samt Sarpsborg som har scoret færrest mål (8).

Desler (6.2m). Skadet seg på oppvarmingen sist, men skal være kampklar denne runden. Seks rene bur, én scoring samt seks bonuspoeng på ni kamper er fasiten før to dobbelrunder.

Velde (8.6m). Samtlige fem målpoeng og fire bonuspoeng har kommet på eget gress for Haugesund-vingen. Venter en hjemmekamp i hver av de to neste dobbelrundene.

Hove (8.1m). Strømsgodset-spilleren står med fem målpoeng, fire av de på egen bane. Det lover godt før en lovende hjemmedobbel. Odd har sju baklengs på to kamper, mens Stabæk slipper inn 2,2 mål i snitt.

Normann Hansen (6.0m). Sandefjord-spilleren har seks målpoeng samt hele ti bonuspoeng. 42 poeng på de fem hjemmekampene han har startet. Det venter en hjemmekamp i hver av de to neste dobbelrundene.

Ovenstad (5.1m). Mjøndalens angrepsvåpen er oppe i seks målpoeng, det er allerede tangering av fjorårstallet. Møter tabelljumbo Brann, pluss Sarpsborg som har tapt fire av sine seks siste oppgjør.

Omoijuanfo (12.3m). Ligaens soleklare toppscorer har gjort det til vane å plukke opp 13-poengere. Fire ganger på fem runder har han levert to scoringer og maks bonus. Ingen dobbelrunde, men kan fort sanke flere poeng enn de med to kamper.

Bakenga (9.9m). Odd-spissen er tilbake fra karantene. Sju mål og ni bonuspoeng på de fem siste kampene. Dobbelrunde mot Viking og Strømsgodset, to av kun fem lag som har sluppet inn 20+ mål.

Lehne Olsen (9.2m). Lillestrøm-spissen har ni scoringer på de åtte siste kampene. I tillegg har det blitt 13 bonuspoeng, nest flest i ligaen. Fire kamper på de neste to rundene, tre av de er mot bunn 7-lagene.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: