Speideren anbefaler - Runde 12

Trenger du tips til spillere du bør ha i den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 12 på Eliteserien Fantasy.

Annonse:

Storevik (4.9m). Sandefjord-målvakten har plukket opp minst seks poeng i hver av sine siste fire kamper. Motstander Sarpsborg har kun scoret åtte mål, det er færrest i ligaen. Har i tillegg dobbelrunder i både runde 13 og 14.

Borchgrevink (6.2m). Fire målpoeng på de fem seneste kampene for Vålerengas høyreback. Det har kun blitt to clean sheets, men en konstant trussel fra dødballer gjør at han har sanket flest poeng (64) blant forsvarsspillerne.

Desler (6.2m). Det har blitt 35 poeng på fire kamper for Haugesund-backen, takket være fire rene bur på rad. Formsvake Mjøndalen er motstander, som kun har greid fire scoringer på seks kamper.

Dahl Reitan (6.0m). Rosenborg-backen har ti poeng på to kamper. Har skapt fem store sjanser, det er nest flest i ligaen. Motstander Kristiansund har gått målløse av banen i tre av fem bortekamper.

Totland (5.2m). Tromsø-vingbacken står med tre målpoeng samt tre clean sheets. Både Totland og TIL trives mye mer på fremmed gress enn egen hjemmebane, det kan være et godt tegn før bortemøtet med tabelljumbo Brann.

Velde (8.6m). Fem målpoeng og fire bonuspoeng står Haugesunds midtbanespiller med. Kamp mot Mjøndalen følges opp med to dobbelrunder på rad. Trolig på straffespark fremover med lagkamerat Sandberg ute med skade.

Hove (8.0m). Strømsgodset-spilleren har fem målpoeng. Motstander Viking har sluppet inn nest flest mål (23) i ligaen. Har i tillegg en veldig fin dobbelrunde med hjemmekamper i runde 13.

Normann Hansen (5.9m). Sandefjord-spilleren står med 34 poeng på de fire hjemmekampene han har startet. Har en hjemmekamp i hver av de tre neste rundene, inkludert to dobbelrunder i runde 13 og 14.

Omoijuanfo (12.3m). Ligaens toppscorer trenger ingen introduksjon etter åtte nettkjenninger på seks kamper. Motstander Odd er i god form, men Ohi ser likevel ut som det opplagte kapteinsvalget i en ellers vrien runde.

Berisha (10.4m). En annen som også har åtte scoringer på seks kamper. Viking scorer 2,4 mål i snitt på eget gress. Motstander Strømsgodset er ligaens svakeste bortelag, og har 15 innslupne på fem kamper.

Udahl (8.6m). Seks av Vålerenga-spissens sju målpoeng har kommet på hjemmebane. Får besøk av erkerival Lillestrøm som har vært solide hjemme, men som ikke har imponert stort på bortebane.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

 

Annonse fra Eliteserien: