Samler over 1000 fotballtrenere på Ullevaal

29. november - 2. desember arrangeres årets Cupfinaleseminar på Ullevaal Stadion. På gjestelisten står blant annet Lars Lagerbäck og Åge Hareide.

Annonse:

– Målet er å inspirere fotballtrenere på alle nivåer, styrke kollegialiteten og ikke minst ha det litt moro etter en lang sesong – før man starter opp på nytt, sier daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.

Store profiler

Tidligere år har profiler som Tony Pulis, Üwe Rossler og Harry Redknapp deltatt på arrangementet. Også i år kommer mange spennende trenerprofiler, som blant annet landslagssjefene Åge Hareide og Lars Lägerback. Gjestelisten er dog ikke fullbooket ennå, så flere navn kan forventes. 

  – Fagprogram er ikke helt klart ennå, men vår erfaring er at norsk fotball vet hva de møter på Cupfinaleseminaret. Kvalitet, gode kolleger og hygge i skjønn forening. Vi jobber for tiden med noen spennende navn, så Trenerforeningen lover at ingen heller dette året skal bli skuffet over arrangementet!

Spennende program

Programmet for de tre dagene inkluderer blant annet Coaches Corner, presentasjon av "referansestigen", oppsummering fra fotball-VM 2018 og en rekke andre spennende aktiviteter. Hele programmet for Cupfinaleseminaret ligger her

I fjor deltok over 1.000 trenere fra hele landet, noe Moen ønsker å toppe i år. 

  – Gjennom styrket samarbeid, gjensidig respekt og en felles dugnad, kan norsk fotball oppnå et fortrinn. Cupfinaleseminaret er et eksempel på dette. Å samle over 1 000 fotballtrenere over en weekend i hovedstaden i 30 år – det er noe hele norsk fotball skal være stolte over. Dette er en tradisjon som vi må ta vare og bygge på. Målet vårt året er å passere 1.200 deltakere totalt, konstaterer Teddy Moen. 

Mer informasjon og påmelding finner du på fotballtreneren.no

Annonse fra Eliteserien: