Paco engasjert som ny sportsjef i NTF

Annonse:

Pål «Paco» Arne Johansen er engasjert som Sportsjef i NTF i et vikariat på tre måneder da Erik Soler er sykmeldt.

- Paco vil dele sin arbeidstid mellom Eliteavdelingen i NFF og NTF Sport. I tillegg til å lede teamet i NTF Sport så har jeg store forventninger til at vi med Paco´s kompetanse kan gjennomføre flere tiltak som gjør oss enda mer effektive og attraktive for toppklubbene, sier adm. direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball. Paco tiltrer jobben umiddelbart. 

Paco hadde følgende å si om engasjementet:

- Som landslagssjef for våre aldersbestemte landslag i alderen 18 til 20 år har jeg hatt gleden av å følge den formidable utviklingen av unge spillere i våre toppklubber de siste årene på nært hold. I større og større grad opplever jeg at vi i toppfotballen i Norge virkelig gir spillernes drømmer en sjanse. Flere og flere unge, gode spillere tar steget inn i OBOS-ligaen og i Eliteserien. Det skjer parallelt med at nå senest både Bodø/Glimt og ikke minst Molde gjør seg sterkt bemerket i Europaligaen, samtidig som begge de to og de andre toppklubbene våre ofte får godt betalt når de beste og mest talentfulle spillerne går ut av landet. Og det at dette skjer på samme tid som både OBOS-ligaen og Eliteserien øker i verdi og helt tydelig betyr mye for mange i utfordrende corona-tider, gjør at jeg er både stolt og ydmyk over av å være en del av toppfotballen i Norge. 

- Som Sportsjef i NTF ønsker jeg å bidra til å forsterke den positive utviklingen i klubbene og i toppfotballen i Norge. Vi kan fortsatt hente marginer, og jeg ønsker å identifisere områder der vi sentralt kan bli enda mer effektive og dyktigere til å gjøre topp kompetanse enda mer tilgjengelig for de som jobber i klubb og står på feltet daglig. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og å jobbe sammen med klubbene, hele NTF og de flotte fagfolkene i NTF Sport, avslutter Paco.

NTB_T4OTIhZ-CGs
Landstrener Paal Arne «Paco» Johansen sammen med det norske U20 laget på trening i Lodz i Polen i 2019. Foto: Czarek Sokolowski / AP / NTB

 

Annonse fra Eliteserien: