LSK søker salgs- og partneransvarlig

Vil du være med på Lillestrøms reise tilbake til toppen av norsk fotball? Her er drømmejobben for deg som fascineres av salg, kunderelasjoner og utvikling!

Annonse:

Se fullstendig stillingsannonse - og søk på stillingen her!

Konkurransen i Eliteserien er skyhøy, og for at en klubb som LSK skal utvikles videre, stilles det ikke bare høye krav og forventninger til spillere, trenere og støtteapparat.
Det går i høyt tempo også utenfor banen og klubben ønsker å forsterke satsningen på bedriftsmarkedet for å utnytte potensialet som ligger i regionen vi befinner oss i.

Lillestrøm Sportsklubb er en sterk merkevare i et stort vekstområde i Norge. Vår markedsavdeling er en sentral del av vår organisasjon, og nå ser vi etter en ny salgs- og partneransvarlig som skal være med og videreutvikle klubbens merkevare.

Rollen innebærer utvikling av klubbens kommersielle tjenester, herunder opplevelser for publikum, supportere og samarbeidspartnere, slik at klubben kan nå sine fremtidige mål. Vi skal gjøre oss fortjent til våre kunderelasjoner. Gjennom gode sponsorrelasjoner og tett oppfølging av sponsorer, skal du bidra til mersalg og nysalg gjennom utvidelse av sponsorporteføljen, både lokalt og nasjonalt.

Se fullstendig stillingsannonse - og søk på stillingen her!

Vi ser fram til å høre fra deg.

Annonse fra Eliteserien: