En helt ny måte å oppleve fotballkamp

Møte spillerne på kampdag? Klart det! Spise og drikke godt? Klart det! Og det er mer, mye mer! Den store forvandlinga ligger ikke inne på stadion, men utenfor. Kampdagen har blitt så mye mer enn "bare" en fotballkamp. Ta turen innom Fanzone før kampen du også!

Annonse:

Sjekk når neste Fanzone er for klubben du støtter her.

Ekstra hyggelig er det når supporterne til klubbene setter pris på tiltakene klubbene gjør for å gjøre kampdagen til en opplevelse som er mer enn 2 x 45 minutter, og i den anledning har Klanen publisert en sak om opplevelsen av å gå på fotballkamp som er vel verdt å lese.

Saken finner du gjengitt på vif-fotball.no og originalen finnes på klanen.no og vi har sakset ut litt nedenfor om hvordan Klanen selv omtaler den kommende kampen på Strømsgodset på lørdag.

Fanzone

Tippen har fått en helt ny hverdag og han drar i gang showet før kamp. Med nye sanger og breial attitude er han en sikker vinner hos unga.

Fanzone har en mengde aktiviteter unga kan være med på og lekeplassen uttafor barnehagen er

tilgjengelig for de besøkende.

Blir unga tørste og sultne er både Folkets Kebab og Dominos Pizza tilstede med salgsvogner. For å ikke snakke om muligheten unga har til å knytte bånd med andre som også har Vålerenga som favorittklubb. 

Klokka 16:45 kommer minst en av trenerne samt spillerne som ikke er i tropp til Fanzone. Der får du et lite show og lagoppstilling til kampen litt senere. 

DNB er på plass for å dele ut de rasende billige billettene folk har kjøpt gjennom Jubl og det ryktes at de har giveaways også. Altibox og Synsam er der og man kan vinne signert Vålerengadrakt ved å tippe riktig pauseresultat. 

VålerengaSjappa er selvfølgelig åpen før kamp, og du kan skjemme bort unga dine og deg selv ved å dresse dere opp i kule klær. Kampbilletter selger de også.

EngaLive med Freddy dos Santos og Tina Wulf sender både før, under og etter kampen. Før kamp kommer Jostein Flo fra Godset og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen fra oss i studio. Etter kampen kan dere sågar ta turen i kafeteriaen under hovedtribunen, som for anledningen er omdøpt til Players Lounge for å møte spillerne for autografer, selfies og småprat.  Alle er velkommen her, i alle fall til det er fullt, og lokalet tar 700 mennesker. Her er er det livesending fra EngaLive og intervjuer med spillere og trenere for de ferskeste reaksjonene etter kampen.

Kioskene er selvfølgelig åpne, som de er før og under kampen også. Om far eller mor vil ta seg en pils etter kampen har de mulighet til det i Players Lounge.

Barnefamilier får massevis - dere kan leke, oppleve, spise og ha det gøy før kampen, se kampen sammen og treffe spillerne etterpå. Det slår det meste av annen lørdagsunderholdning i boka mi. Store opplevelser for unga hele veien! 

Annonse fra Eliteserien: