Speideren - Skadeoppdatering (Runde 6)

Her følger siste nytt på skadefronten før helgens dobbelrunde.

Annonse:

Bodø/Glimt:

Emil Jonassen er tilbake fra skade. Brede Moe (akilles) er usikker.

Brann:

Fredrik Haugen måtte gi seg med en smell i hoften sist, men blir mest sannsynlig klar til dobbelrunden. Ruben Kristiansen er sannsynligvis ute med en lyskeskade. Ellers fikk Daniel Braaten og Deyver Vega etterlengtede minutter på banen i cupen, og kan være aktuelle i serien fremover.

Haugesund:

Bruno Leite (lårskade) er fortsatt uaktuell. Kristoffer Velde (fot) var tilbake fra start i midtuken etter et langt skadeavbrekk. Ellers fikk også nysignering Erin Pinheiro spille fra start i cupkampen.

Kristiansund:

Torgil Gjertsen har uttalt at han ikke vet når han returnerer fra skade, og er dermed fortsatt usikker. Reservekeeper Andreas Vaikla skadet seg i cupkampen.

Lillestrøm:

Marius Amundsen (lyske) og Aleksander Melgalvis (kne) er begge tilbake i trening, og håper å bli klare til helgen.

Molde:

Vegard Forren er tilbake etter å ha stått over sist kamp. Mathias Normann er fortsatt usikker.

Odd:

Fredrik Semb Berge (strekk) og Fredrik Nordkvelle (strekk) kan være tilbake denne runden. Jone Samuelsen er sliten i låret, og høyst tvilsom. Torgeir Børven (fot) er fortsatt uaktuell.  

Ranheim:

Mads Reginiussen var tilbake fra ankelskade sist helg, men har uttalt at han kan gå glipp av kamper fremover slik at foten får hvilt. Både Sondre Sørløkk (sykdom) og Kim Riksvold (rygg) var tilbake i aksjon i cupkampen. Aslak Witry er usikker med en fotskade.  

Rosenborg:

Anders Trondsen er ute med en lyskeskade, men skal være tilbake kommende uke.

Sandefjord:

Emil Palsson (legg) og Pau Morer (lyske) er begge fortsatt usikre.

Sarpsborg:

Sarpsborg virker å ha en skadefri tropp.

Stabæk:

Raymond Gyasi (fot) og Luc Kassi er begge tvilsomme. Ellers har Håkon Skogseid store hoftesmerter, og det er uvisst når han kommer tilbake.

Start:

Espen Børufsen, Henrik Robstad, Andreas Hollingen, Erlend Segberg og Daniel Aase virker alle å være uaktuelle. Håkon Opdal vil være ute av spill i to måneder med en ankelskade.

 

Simon Larsen ble utvist sist og vil nå sone én kamp. Han vil altså være tilbake til den andre kampen i dobbelrunden.

Strømsgodset:

Jonathan Parr (lyske) er fortsatt usikker, mens Henning Hauger mest sannsynlig er ute med en strekkskade.  

Tromsø:

Lagkaptein Simen Wangberg (lårskade) og Morten Gamst Pedersen (smell) er begge i full trening igjen, og blir klare til helgens kamp. Gudmund Kongshavn vil være ute i noen uker med en muskelskade i låret. Ellers stod Magnar Ødegaard og Kent-Are Antonsen over fredagens trening, men treneren har forsikret at begge blir kampklare.

Vålerenga:

Enar Jaager (kneskade) virker å være den eneste som er uaktuell.

Annonse fra Eliteserien: