Speideren anbefaler – Runde 21

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 21. Merk at rundefristen er kl. 14:30 på lørdag.

Annonse:

Sean McDermott (4.7m) har vært i god form denne sesongen, og har for første gang blitt kalt opp til Irlands bruttotropp til de kommende landskampene. Fire clean sheets har det blitt, tre av dem på hjemmebane. 59 redninger er fjerde mest, mens 14 bonuspoeng er soleklart best blant målvaktene.

Birger Meling (7.9m) fortsatte sin gode poengfangst sist runde med sesongens første scoring. I tillegg har det blitt sju målgivende, ni clean sheets og ti bonuspoeng.

Vito Wormgoor (6.8m) er spillets høyeste poengsanker med sine 119 poeng. I forrige hjemmekamp ble det hele 18 poeng med mål, målgivende, clean sheet og fulle bonuspoeng.

Jeppe Moe (4.0m) har i likhet med resten av Stabæk-laget ikke hatt noen stor sesong. Kun én clean sheet har det blitt, men hjemme mot et svakt Sandefjord er det gode muligheter for å doble det antallet. 29 vellykkede innlegg er sterke tall (ellevte plass i ligaen), og er et tegn på at flere målgivende ligger i luften.

Eirik Ulland Andersen (9.8m) sanker poeng jevnt og trutt. To mål og seks målgivende har det blitt på de siste ni kampene. 14 bonuspoeng er tredjebest blant midtbanespillere. Motstander Tromsø har tapt fem kamper på rad, og er i tillegg utrolig svake på bortebane med sju tap på ti forsøk.

Elbasan Rashani (8.0m) var tilbake fra karantene sist runde, og slo til med mål samt to bonuspoeng. Sju mål og fem målgivende er sterke tall. Det har blitt ett målpoeng i hver av hans fem siste kamper, og hjemme mot et Molde-lag med Europa League-minutter i beina kan han fort bygge videre på den statistikken.

Amor Layouni (5.9m) er utrolig nok fortsatt bare valgt av 2.6 %. På de seks siste kampene har det blitt ett mål og fire målgivende. Totalt har han to mål og åtte målgivende. 29 nøkkelpasninger og 27 vellykkede innlegg er gode tall. Et godt alternativ for en billig penge.

Arnor Smarason (5.8m) er også et solid alternativ. På sine fire kamper har han allerede plukket opp 33 poeng, takket være fire scoringer og seks bonuspoeng. Kampprogrammet er meget pent med tre hjemmekamper på de neste fire.

Issam Jebali (8.4m) har 19 poeng på sine to ligakamper for Rosenborg, takket være to mål, én målgivende og fire bonuspoeng. Med Pål-Andre Helland ute i flere uker og Nicklas Bendtner potensielt ute med en strekkskade, vil tunisieren få godt med spilletid i ukene fremover.

Erling Braut Håland (7.4m) har hatt begrenset med spilletid de siste par rundene, men med Molde nå eliminert fra Europa League vil han nå returnere som førstevalg også i ligakampene. Sju mål og fire målgivende i ligaen siden runde 15 er vanvittige tall.

Franck Boli (7.1m) har vært et av veldig få lyspunkt på Stabæk denne sesongen med sju scoringer og tre assists. Fem mål og en assist siden runde 15 er meget sterkt. 26 skudd på mål er best i ligaen, til sammenligning har hans mye dyrere lagkamerat Ohi Omoijuanfo kun 17 skudd på mål.

Annonse fra Eliteserien: